Ödül şimdi kimin![]()
kesme’nin pardon alfa’nın. :d
Ödül şimdi kimin![]()
Paparayi etkinlik sahibi isteyecek diye biliyordum etkinlik sahibi de benim paparami biliyordu sağlık olsun@Kesme8090 etkinlik kazaniyorsun takip etmiyorsun paparanida atmiyorsun nerdeyse 20 saat geçti 21:30 a kadar papara gelmezse hakkini kaybediceksin
Ne lafiboş laf edenler utansın..
@alfa97 oyle birşey yok abi lütfen çıkan herkese dağıtım yapılsınPaparayi etkinlik sahibi isteyecek diye biliyordum etkinlik sahibi de benim paparami biliyordu sağlık olsun
ya boşver moralin bozulmasın lazio gereken cevabı verip susturduNe lafi
Para atmaz dediler dimiya boşver moralin bozulmasın lazio gereken cevabı verip susturdu
yalan oldu gibisinden bir şey yazdı ya s*ktir et takma kafanaPara atmaz dediler dimi
ben dagitim yapacagim diye kabul ettim milletin pesinde kosacagim diye degil@alfa97 oyle birşey yok abi lütfen çıkan herkese dağıtım yapılsın
Hayir adam yeni girmiş foruma ne yapabilir kiben dagitim yapacagim diye kabul ettim milletin pesinde kosacagim diye degil
etkinlik sahibinde paparasi varmis o yuzden rahatmis burda kazanmak icin can atan bir suru insan var. kalkip bide miletten onun paparasini mi sorduruyum
Yalan oldu aşkımızyalan oldu gibisinden bir şey yazdı ya s*ktir et takma kafana
@lossday tamam paşam gerek yok 😆😆😆 ama admin olarak galiba boşa atanmış çevrim içi olsam illaki yazar insan zaten bunu düşünmek yerine süre koymak ta iyiymişben dagitim yapacagim diye kabul ettim milletin pesinde kosacagim diye degil
etkinlik sahibinde paparasi varmis o yuzden rahatmis burda kazanmak icin can atan bir suru insan var. kalkip bide miletten onun paparasini mi sorduruyum
dun gece cekilisten sonra bi papara atabilirdi yani dunden beridir 9 kisi bu aksama kadar bekledi tek biri umursamazlik yapti neyse paparasini atsin ozelimeHayir adam yeni girmiş foruma ne yapabilir ki
Haklısın minik faremdun gece cekilisten sonra bi papara atabilirdi yani dunden beridir 9 kisi bu aksama kadar bekledi tek biri umursamazlik yapti neyse paparasini atsin ozelime
cevrim ici olmayacaksan etkinlige katiliyorsun paşası hadi ben bosa atandim sen neye atandin gevezelige mi@lossday tamam paşam gerek yok 😆😆😆 ama admin olarak galiba boşa atanmış çevrim içi olsam illaki yazar insan zaten bunu düşünmek yerine süre koymak ta iyiymiş
Haklısın kardeşim bankaya bilirsin hadi eyvcevrim ici olmayacaksan etkinlige katiliyorsun paşası hadi ben bosa atandim sen neye atandin gevezelige mi
Banlaya bilirsincevrim ici olmayacaksan etkinlige katiliyorsun paşası hadi ben bosa atandim sen neye atandin gevezelige mi
neden banliyim ki adam akilli tartisiyorum surda kurallari ihlal etmedigin surece ban yokBanlaya bilirsin