Bende üstçüyüm 1.50 oran gördüm mü basar gecerimMalmoyi sevmiyom evinde 2 0 yapiyo birakiyo ust veriyodum hep
Bende üstçüyüm 1.50 oran gördüm mü basar gecerimMalmoyi sevmiyom evinde 2 0 yapiyo birakiyo ust veriyodum hep
Bu sene düştü herhaldefalkenberg vardi o takim hala duruormu
@kumarbaz banO gote bülbül öte hahahahaha
Yeşilliler birbirini banlayamaz kirmizililar şart
Goteborgun isvexte olsugunu biliyorim gottingeni alintilamissin ondan Almanya dedim idaacinin cografyasi iyidir
Banami ogretiyon ulkeleri cografyam cok iyidirGottingeni alintilarken yazmissinda ondan dedim
Kardesim dedim ya goteborgun isvecte oldugunu biliyorum gottingeni alintilayip isvec demissin ondan dedimBanami ogretiyon ulkeleri cografyam cok iyidirhahahahahahah
Aga neyin mucadelesini veriyon gotingen alamanya goteborg isvec
@KuponBaz banYeşilliler birbirini banlayamaz kirmizililar şart![]()
Lisede en iyi dersim ülkeler coğrafyası idiGoteborgun isvexte olsugunu biliyorim gottingeni alintilamissin ondan Almanya dedim idaacinin cografyasi iyidir
Alamanya değil Almanya🤭🤭Aga neyin mucadelesini veriyon gotingen alamanya goteborg isvec![]()
Işte iddaaci beLisede en iyi dersim ülkeler coğrafyası idi
DoçlandAlamanya değil Almanya🤭🤭
Lan simay benim karımKuzey guney izliyom kavga etmeyin ulkelerin baskentlerini sorun birbirinize :![]()
Almanya berlinKuzey guney izliyom kavga etmeyin ulkelerin baskentlerini sorun birbirinize :![]()