bu kumar hırs bizi bitirdi
en az önce sordun resimi anlamadıma cık yazar mısınaynen haklısın kardesım
Çevirisine bak butonuyum 😂😂gentlemen have women in the forum.
Önemli birşey değildi boşvers
en az önce sordun resimi anlamadıma cık yazar mısın
hava mı basıyonzu lanÇevirisine bak butonuyum 😂😂
lady not .woman womanngentlemen have women in the forum.
olsun de anlamadımÖnemli birşey değildi boşver
Yoo bende iskandinavca da var hava basacak olsam en havalısı 😂hava mı basıyonzu lan![]()
Translate de olmazsa napcaksınızI'll tell a story as soon as the woman goes
okey bonuahood2.com let's go there we have activity again we come herelady not .woman womann
yok canımmmmmYoo bende iskandinavca da var hava basacak olsam en havalısı 😂
Hiç sorma valla bromTranslate de olmazsa napcaksınız))
bana diyor sanırım bu akıllı burası forum kafe degilbu forumda ne kadar da barzolr varmis vede geri kafalilar.. kadında erkek gibi istediği saatte istediği yerde takılır..!! hiç bi kadın size karismiyrosa sizde kadının hangi saatte nerede olacağına karışamazsınız.. ama siz cahillikten bu dediklerimi anlayacak kapasitede değilsiniz...
we are waiting broI'll tell a story as soon as the woman goes
Şimdi bak buraya cok ben kadınım diye gelen var hepsi erkek neredeyse o yüzden arkadaslar da ciddiye alamıyor senlik bi durum yokbu forumda ne kadar da barzolr varmis vede geri kafalilar.. kadında erkek gibi istediği saatte istediği yerde takılır..!! hiç bi kadın size karismiyrosa sizde kadının hangi saatte nerede olacağına karışamazsınız.. ama siz cahillikten bu dediklerimi anlayacak kapasitede değilsiniz...
he heeeebu forumda ne kadar da barzolr varmis vede geri kafalilar.. kadında erkek gibi istediği saatte istediği yerde takılır..!! hiç bi kadın size karismiyrosa sizde kadının hangi saatte nerede olacağına karışamazsınız.. ama siz cahillikten bu dediklerimi anlayacak kapasitede değilsiniz...
+1 valla ben iddda oynayan kadınları görünce dmutku oluyorumbu forumda ne kadar da barzolr varmis vede geri kafalilar.. kadında erkek gibi istediği saatte istediği yerde takılır..!! hiç bi kadın size karismiyrosa sizde kadının hangi saatte nerede olacağına karışamazsınız.. ama siz cahillikten bu dediklerimi anlayacak kapasitede değilsiniz...