Cicegim forumlara pek girmiyorum kim kizdiriyor senibu forumda ne kadar da barzolr varmis vede geri kafalilar.. kadında erkek gibi istediği saatte istediği yerde takılır..!! hiç bi kadın size karismiyrosa sizde kadının hangi saatte nerede olacağına karışamazsınız.. ama siz cahillikten bu dediklerimi anlayacak kapasitede değilsiniz...
Goodbye 😂😂Herkes allaha emanet kendinize iyi bakın
sende miCicegim forumlara pek girmiyorum kim kizdiriyor seni
Ulan benim kimseden saklım yok . Merak etme istesem özelden yazardım şimdi efendi ol saygıdan kusur etmeden sohbetine devam etgördük yadrdımcı oalcak avukatıııı
Bu kadın milleti adamı şair etti be 😂Hakkın yoktu sevgilim
Beni Böyle Üzmeye
Çekmem artık kahrını
Ayrılacağım...
Hıçkırığa boğuldum
SATIRLARI YAZARKEN
FAKAT KARARIM KESİN
AYRILACAĞIM ...
bas bıcaaaaaaBan krizi tutmuş elleri titriyormuş bansızlıktan 😂
12den sonra trabzonlulara ban istiyoruz @lazio34Hakkın yoktu sevgilim
Beni Böyle Üzmeye
Çekmem artık kahrını
Ayrılacağım...
Hıçkırığa boğuldum
SATIRLARI YAZARKEN
FAKAT KARARIM KESİN
AYRILACAĞIM ...
Bilader biz wp den görüşüyoruz kendisi ile ozeldeb falan 😅 sorun nesende mi![]()
Ofluyum kardesım ben üstüme alınmıyorum ahahah12den sonra trabzonlulara ban istiyoruz @lazio34
@lazio34 bsy dememe gerek varmisıktır git lan götttt sikeirms enın saklınıda acınmıda amcık
bayanım diyor bnde inatla fakesin diyorumBilader biz wp den görüşüyoruz kendisi ile ozeldeb falan 😅 sorun ne
sen nerdesin ya neler le uğraşıyorn burda🤗🤗🤗🤗Cicegim forumlara pek girmiyorum kim kizdiriyor seni
sana az bile@lazio34 bsy dememe gerek varmi
Vayyy like like like😊Kıyılamayacak Trabzonlular varbanlayamam
![]()
Sende adamı kışkırt kışkırt birşey dememe gerek varmı de@lazio34 bsy dememe gerek varmi