arkadas cins misiniz nesiniz1200 $
arkadas cins misiniz nesiniz1200 $
Aha burda@lossday nerde kayıp
Kral rulet sevmiyorum bacaratta yüzde 50sans var o büyük kumar😊😊gel rulet oynayalım bende kendi sitemde oynuyorum
Yine geldi aklıma o gece o gün ULAN ya ne güzel 10 tl tek 19.40 19.40 olur sana 102 102 oldu sana 1190 sonra peki 0Rulette @Paplo1 tek geçerim anında 1k yı sıfırlar 😀
Cem diye yazılır adam diye okunur 😀Hahahahaha cem abi ya 😂
20+20 da iştearkadas cins misiniz nesiniz
gel 20 ser sen dedim yere at sana ekran atım ınamıyorsanKral rulet sevmiyorum bacaratta yüzde 50sans var o büyük kumar😊😊
haha 😅😅😅 sifirlamaktabir marifet tersini oynasa zengin bide öyle dusun🤣Rulette @Paplo1 tek geçerim anında 1k yı sıfırlar 😀
Adam adam gurban olduğumCem diye yazılır adam diye okunur 😀
Evet ben cinsimadam gibi soruyorz
Kardeşim ben ruletde 8.000 tl yi tam 8 dakika içinde hiç ettim o gün bugün tövbeYine geldi aklıma o gece o gün ULAN ya ne güzel 10 tl tek 19.40 19.40 olur sana 102 102 oldu sana 1190 sonra peki 0![]()
![]()
awdKral rulet sevmiyorum bacaratta yüzde 50sans var o büyük kumar😊😊
Bende 3 bin tlyi yaptım 4 dk da hemde sonra telefonu duvara attım 1 ay telefonsuz kaldimKardeşim ben ruletde 8.000 tl yi tam 8 dakika içinde hiç ettim o gün bugün tövbe
iyi bende cins oalcam artıkEvet ben cinsim
Bayan miydi kadın mihaha 😅😅😅 sifirlamaktabir marifet tersini oynasa zengin bide öyle dusun🤣
Rulet pişmanlıktır Black daha iyi git onu oyna en azından daha temiz kaybedersinBende 3 bin tlyi yaptım 4 dk da hemde sonra telefonu duvara attım 1 ay telefonsuz kaldim
Hangi cinssin diye sorman gerekiyorduiyi bende cins oalcam artık
hanı sen gidiyordun galibaaaBayan miydi kadın mi