Lütfen sakin olalım ARKAADSLAR lütfen saygı sevgi çerçevesinde olsun argo kelime kullanmayalım çiçek gibi bir kadın var forumda yakışmaz bize
Lütfen sakin olalım ARKAADSLAR lütfen saygı sevgi çerçevesinde olsun argo kelime kullanmayalım çiçek gibi bir kadın var forumda yakışmaz bize
@Paplo1 kaç 😂😂Bro EKMEK ÇARPSIN KADIN 😂😂
çinli prensesler yüzünden 😂
Birşey demiyorum kardesım büyükler derki kuş kadar aklın olacağına fındık kadar beynin olsun anla işte senne diyon kardeşim sen
Evet @sailormoon Kardeşim sayılır artık kankide diyebilirim herhalde.çiçek mii
ya aklın orada demekki aklınız ancak o kadar işteeeeya boşver o şuan asıl beni merak ediyor da oyuzden belki instami veririm al bak falan derim diye okadar aç yani
Paparani at sana para yollasın o arada ismini görürya boşver o şuan asıl beni merak ediyor da oyuzden belki instami veririm al bak falan derim diye okadar aç yani
Forumda kız görünce pp ye hemen bi çeki düzen sen varya angaralı sen ahahhaahAranızda fm2020 oynayan varmı 😊😊
Allah kahretsin
HahahahArkadaşlar açılın turbo geldi kuponlara like atıyor 😂😂
s en kafanı yorma bizde herşey mevcut sen kendine bakBirşey demiyorum kardesım büyükler derki kuş kadar aklın olacağına fındık kadar beynin olsun anla işte sen)
Sen esmersin heralde sarışın değil ahhahaçinli prensesler yüzünden 😂
ne dersniz deyinEvet @sailormoon Kardeşim sayılır artık kankide diyebilirim herhalde.
o tür insalnrin parasıyla paparami kirletememPaparani at sana para yollasın o arada ismini görür![]()
ahahahha bilemem artık bilmemezliğe vurma hemenKızmı varmış la gardasım bu saatteki kızı napacaz😂😂