Etrabet 650 liranın üzerine kondu

Grosicki7

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
30 aralık 23.15te verdiğim çekimi önce finansal güncelleme sebebiyle reddetti, sabah 10dan sonra talep verin dendi. 10da talep verdiğimde iki saat sonra reddetti. Sebebi yine finansal güncelleme, gün içinde tekrar talep verin dendi, saat 16da talep verdiğimde para çekme yetkimi aldıklarını gördüm

Canlı desteğe yazdığımda önce konuşmadan engelledi, sonra da hesabımı kapattı. Ne bahane uyduracağını şaşırdılar. Finansal güncelleme, işlem yoğunluğu. En son ip çakışması sebebiyle incelemeye alındığını söyledi ve artık hiçbir şekilde muhatap olmuyor. 650 TL ödeyemeyecek kadar acizler.

Başka site mi bulamadın vs diyecek arkadaşlar için peşin söyleyeyim. Çektiğim maksimum tutar 500 lira. Yatırdığım maksimum tutar 100 lira. Bu gibi miktarlar çevirdiğim için etrabetin bu kadar düşeceğini bilemezdim. Yardımcı olursanız sevinirim

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Konu büroya iletilip cevap gelene kadar konu kilit

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Büro ne dedii müdürüm?

Karabukspor78

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Ödemeyi alamazsin gecmis olsun kardes

terry50

Guest
Ne olduğu belli olmayan yerden oynamayın şu oyunu artık

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

john.wick

◄◄◄Üstçavuş►►►
Onaylı Üye
boyle sitelere 1 liranizi bile kaptirmayin arkadaslar etrabete bir suru sikayet var biraz daha milleti soyup ortadan kaybolacaklar

Grosicki7

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
mail atmamı istediler biz konuyu ilettik cevap haklarını kullanırlar veya kullanmazlar onların takdiri burada haksız karalama olmasin dedik eğer onlar için bu konu normalse bizim için hay hay
Sağolun uğraştığınız için. Haksız karalama yok, şikayetvar bu tip şikayetlerle dolu. Böyle pislik bi site görmedim, umurlarında değil. 650 lirayı kar olarak sayıyorlar

alfa97

Guest
adamların doğru düzgün iletişim adresleri bile yok yukarıda yöneticimizin belirttigi gibi mail atıldı pek olumlu bir dönüş yapacaklarını zannetmiyorum bütün platformlarda umursamamazlık seviyeleri yüksek malesef. geçmiş olsun

Grosicki7

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
adamların doğru düzgün iletişim adresleri bile yok yukarıda yöneticimizin belirttigi gibi mail atıldı pek olumlu bir dönüş yapacaklarını zannetmiyorum bütün platformlarda umursamamazlık seviyeleri yüksek malesef. geçmiş olsun
Sağolun. Dediğiniz gibi umursamıyorlar hiç. En azından daha fazla insanın başı yanmasın, kazanmasınlar diye uğraş veririm. Alabilirsem kar, alamazsam da daha fazlası çıkar onlardan elbet

Grosicki7

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Alt yapı sağlayıcısına mail atmayı düşünüyorum. Var mıdır konu hakkında bilginiz