Sitede telegram numarasını telegram ekledim free spin talep ettim 40 dakka sonra okudu cevap yazdı yüklendi dedi git safari oyununa girdim 118 yaptım direk 100 çekim verdim hemen hesaba gectiSana zahmet detaylı bilgi verir misin
Kanka 40 dakka sonra geldi cevapKanka Adama direk yazdın demi whatsap gibi profil resmi var cevap vermedi 4 saattir![]()
Kanka yoğunluk var sanırım ama eklenir merak etmebi arayıp konusmadıgım kaldı
Eyvallah hemen alalim.Beyler favorisen sayfasinda gerekli bilgiler var telegram bonusu 50 free spin veriyorlar hot safari oyununda 118 tl cikti direk cekim verdim 10 dakika surmedi yatirdilar bi bakin tes edildi onaylandi
konu için teşekkürler üye olup alıyorum :dBeyler favorisen sayfasinda gerekli bilgiler var telegram bonusu 50 free spin veriyorlar hot safari oyununda 118 tl cikti direk cekim verdim 10 dakika surmedi yatirdilar bi bakin tes edildi onaylandi
Bol sans dostum yanlız hot safaride oyna 1.25 kuruştan 50 spinkonu için teşekkürler üye olup alıyorum :d
Kanka hot safari unutma diğer oyunlar tirt@kokpit23 site senin mi resmi attım tak yazdı![]()
bu oyunlarda oynamamıştım chip miktarı hangisinde fazla bilmiyordum çok sağolBol sans dostum yanlız hot safaride oyna 1.25 kuruştan 50 spin
Rica ederim dostumbu oyunlarda oynamamıştım chip miktarı hangisinde fazla bilmiyordum çok sağol![]()
senin yatırım yoktu değil mi buraya direk attılar parayıRica ederim dostum
Yok yeni üye oldum hatta yatırım şartı yok 100 yap ceksenin yatırım yoktu değil mi buraya direk attılar parayı