lazio34
Guest
Ödediler dostum eyvallah 👍 senden gördüğüm için ateşleme yapmak isterdim sana ama limitim yok. Ayın 1. Den sonra yaz bana 20 alacağın olsun bendenNasil.odemiyorlar.modum odediler bana![]()
Ödediler dostum eyvallah 👍 senden gördüğüm için ateşleme yapmak isterdim sana ama limitim yok. Ayın 1. Den sonra yaz bana 20 alacağın olsun bendenNasil.odemiyorlar.modum odediler bana![]()
Saka degil 5 dakkada yatti hemdeŞaka mı bu![]()
Olurmu modum isine yaradiysa ne mutlu banaÖdediler dostum eyvallah 👍 senden gördüğüm için ateşleme yapmak isterdim sana ama limitim yok. Ayın 1. Den sonra yaz bana 20 alacağın olsun benden
22:25 de yazdım hala cevap yok bize vermezleripneler 23 den beri cevap bile vermiyor
Galiba alan aldı alamayan kaldı22:25 de yazdım hala cevap yok bize vermezler
Galiba reis şansa benden sonra yazan aldı kader kısmet işi 😂Galiba alan aldı alamayan kaldı
Banada uzun süre yazmadı, hadi aga yatacaz sizi bekliyom yazdım hesabınızda ifindim dedi 😂Galiba reis şansa benden sonra yazan aldı kader kısmet işi 😂
Yasak çünkü normal silmeleriBj oynadım 105 yaptım bakiye sildiler
24 saat içerisinde yüklenir dediler dönerse benimdir dönmezse sağlık olsun 😅Banada uzun süre yazmadı, hadi aga yatacaz sizi bekliyom yazdım hesabınızda ifindim dedi 😂
Knka özele gelKumarbazin attığını yedin mi![]()
Güzel hareket 👍
uyudu aga
Gelsin atım knka herkesin huzurundaistersen paparasini atayim