Tebrikler bol kazançlarGÜNLÜK 1.5k İYİDİR ..
Tebrikler bol kazançlarGÜNLÜK 1.5k İYİDİR ..
Mustafa reisle konuştum gece bizim ekip hazır olsun beyler dunki gibi gece devam edicez @Paco @lossday @TheGodfather @Paplo1
TamamdirMustafa reisle konuştum gece bizim ekip hazır olsun beyler dunki gibi gece devam edicez @Paco @lossday @TheGodfather @Paplo1
Gel turbo baba cansınToprağın ben yokmuyumm
Saolsun topragimGel turbo baba cansın
Hayırlı olsun 👍GÜNLÜK 1.5k İYİDİR ..
Ne zaman olacakmış kardesimGel turbo baba cansın
Kral napiyonnGece dedik bakalım erkende yapabilir işi belli olmaz valla şuan 5 binlik bir kupon yapıp fotoğraf atarsa şaşırmam 😁😁
Aksam denilmisti rrisGece dedik bakalım erkende yapabilir işi belli olmaz valla şuan 5 binlik bir kupon yapıp fotoğraf atarsa şaşırmam 😁😁
TebriklerGÜNLÜK 1.5k İYİDİR ..
İyi hasanim sen napiyon kardesim valla bura hooddan daha iyi daha hızlı burdayiz 😁😁Kral napiyonn
Bakalım burağim bekleyelim dün gece tam senlikti valla bak ne alırsak geldi gece 1 bı başladık sabah bir baktık 7 olmuş 😁Aksam denilmisti rris
Noyan bende geleyim mi? Bonushood tuarmy53 ben 😂😂İyi hasanim sen napiyon kardesim valla bura hooddan daha iyi daha hızlı burdayiz 😁😁
Olayi anlamadim reis😊😊Bakalım burağim bekleyelim dün gece tam senlikti valla bak ne alırsak geldi gece 1 bı başladık sabah bir baktık 7 olmuş 😁