Gönullerdesin kral 😎 iyidir bizde sürünüyoruz dur özele geliyom 😂😂İyi hasanim sen napiyon kardesim valla bura hooddan daha iyi daha hızlı burdayiz 😁😁
Vayy loo hepimiz burdayiz hoodda kim var 😁😁Noyan bende geleyim mi? Bonushood tuarmy53 ben 😂😂
Sabah lossday aksam yapicak diyoduBeyler adamın ağzından hiç çekiliş yapacağım a dair bir şey görmedim gece 5:30 a kadar ondan sonra demişse bilmem
Tam aradiğin rol oldu dün gece rollinglerin en sağlamiydi valla şimdiye kadarki o derece 😁Olayi anlamadim reis😊😊
Iyiymis hani komurler😂😂Tam aradiğin rol oldu dün gece rollinglerin en sağlamiydi valla şimdiye kadarki o derece 😁
lossday ın dediğini gördüm bende çekiliş olmayacaktır bence olursa güzel olur amaSabah lossday aksam yapicak diyodu
Valla bastım gumledi benimki 😁😁Iyiymis hani komurler😂😂
Benim bilgim yok reis yok yerede demez bisey oyle demisti sabahlossday ın dediğini gördüm bende çekiliş olmayacaktır bence olursa güzel olur ama
Kardeşim binde unutma oldumuuVayy loo hepimiz burdayiz hoodda kim var 😁😁
Turbo özele gelKardeşim binde unutma oldumuu
Reis gece sende takip ediyodun nereye kayboldun 4 kisiydik 4 umuzede yolladı çekiliş siz yolladı etkinlik sahibilossday ın dediğini gördüm bende çekiliş olmayacaktır bence olursa güzel olur ama
vayyy be ben 5:30 a kadar 1.5 saat maç takip ettim uyuyakaldımReis gece sende takip ediyodun nereye kayboldun 4 kisiydik 4 umuzede yolladı çekiliş siz yolladı etkinlik sahibi
Valla ben unuttum gitti reis sen baştan beri takip ettin etkinlik sahibi gelince deriz oda görmüştür bilir yani seni yorumlardavayyy be ben 5:30 a kadar 1.5 saat maç takip ettim uyuyakaldım
inşallah kardeşim be deneme bonusu çevirdim ona para arıyorumValla ben unuttum gitti reis sen baştan beri takip ettin etkinlik sahibi gelince deriz oda görmüştür bilir yani seni yorumlarda
Bulursun bakalim ya sure varmi yatirmadainşallah kardeşim be deneme bonusu çevirdim ona para arıyorum
Banlandi