kumarbaz
Guest
onceki mesajlaea baksan görürdun gerekli aciklamayi admin yapar.
Verdik ya kardeşim buraya dedik diğer arkadaşlar nereye attıysa sen de oraya atcaksınbirader nereye atiyoz die sordum biriniz cvpmi verdi simdi qecmisin konusuyon
Bende sorarım o zaman kör müsün o kadar msj var herkes buraya atmış zaman zahmet edipte okuyun birazbirader nereye atiyoz die sordum biriniz cvpmi verdi simdi qecmisin konusuyon
Ödeme geldi teşekkürler etkinlik için 👌
Yalan söylüyor abi ya madem etkinliği yaptın at o zaman 20 dkdır boş boş konuşuyorhakkini verdim arkadaşin biz burda huzurlu bi forum olsun diye uğraşıyoruz.
tamam bosver in biz etkinliklerimize bakalim az konuyu incelese görcekYalan söylüyor abi ya madem etkinliği yaptın at o zaman 20 dkdır boş boş konuşuyor
Şimdi gönderdim reisParalar gönderilmiştir. @Olivering papara atarsan ödemen yapılacak. Ödemeyi alamayan varsa yazsın beyler.
Huzuru kaçıran insanların gözünün yaşına bakmamak lazım reis eline sağlık 🙏Lifesh üyesini 10TL göndermemek için banlamadık arkadaşlar kesinlikle öyle bir algı oluşmasın. Üye olduğu günden beri takip ediyorum. Sadece etkinlik zamanlarında son dakika foruma giriyor. Onuda geçtim eyvallah. Forumun huzurunu kaçırması da üstüne eklenince gereğini yaptık.
Imi mesaji vardi zatenLifesh üyesini 10TL göndermemek için banlamadık arkadaşlar kesinlikle öyle bir algı oluşmasın. Üye olduğu günden beri takip ediyorum. Sadece etkinlik zamanlarında son dakika foruma giriyor. Onuda geçtim eyvallah. Forumun huzurunu kaçırması da üstüne eklenince gereğini yaptık.