Hangi site özelden anlatır mısınnkendi formunda takılsan noldu yeni enayilermi arıyon kendine
Her yerde actik merak etmekendi formunda takılsan noldu yeni enayilermi arıyon kendine
Bugun uye olmusun forza mi gonderdikendi formunda takılsan noldu yeni enayilermi arıyon kendine
ne alaka la hahaha sende geçen hafta üye olmuşsun formumu gönderdi bugün üye oldum bugün gördüm sen ilk önce arkadaşımı dolandırıp bize engel attığın dolandırıcı formuna git nerde görsem yazarım dolandırıcıBugun uye olmusun forza mi gonderdi
Niye odemiyormus onuda soyledimi
Hakli lik her yerde gecerline alaka la hahaha sende geçen hafta üye olmuşsun nakitbonus formumu gönderdi bugün üye oldum bugün gördüm sen ilk önce arkadaşımı dolandırıp bize engel attığın dolandırıcı formuna git nerde görsem yazarım dolandırıcı
Arkadas kullaniyoFarklı forum isimi kullanmak ban sebebidir lütfen dikkat
Arkadaslar Başka sitenin olayının hükmünü burada birşey yapamayız burada bütün üyelerime saygım sonsuzdur burada yaşanan olaylar üzerine konuşalımArkadas kullaniyo
Tesekkur ederim ilgi icinArkadaslar Başka sitenin olayının hükmünü burada birşey yapamayız burada bütün üyelerime saygım sonsuzdur burada yaşanan olaylar üzerine konuşalım
Dostum her konuya yazıp durma zaten yasak bi de bütün konulara yazıyorsunPapara icin numara satan varsa 30 tl alıyorum
İlgilnen özelden yazsın
Tesekrrlergeçmiş olsun