kumarbaz
Guest
02 çifte şans oynayam handili yener gsBilmiyorum 🤫🤫🤫 icimden ole geçti belki çıkar atar dur 😅😅😅😅😅
02 çifte şans oynayam handili yener gsBilmiyorum 🤫🤫🤫 icimden ole geçti belki çıkar atar dur 😅😅😅😅😅
Valla Lig tirt şampiyon tirt bari UEFA yapsın aslanlarimiz02 çifte şans oynayam handili yener gs
Gol olsun bı 15 20 tane gole açığız 😅🤫😅😅😅herturlu ama galata yenerse 100 u dağıtımBence gs kesin gool yer adamlar reale 2 tane atti depte
gs yenilirBi daha söylemem. C.brugge takım golü 1.5 üst banko. Süpriz severler 2.5 üst denenir
Gs kaybeder Fatih terim yine kovulmazBu son şansı fatih terim ya alçak ya kovulur
Reis berabere bitebilirGörüşleriniz
bol şansArkadaslar maç kolikten baktım 2 maçi değerlendirin çok güzel oran 17 oran yapıyor rekorbette Galatasaray ve zagreb yenmesi gereken maça çıkıyor yoksa onu kesilecek
benim düşündüğüm gibigalatasaray rahat yenilir diye düşünüyorum. fark yememesini temenni ediyorum
Bizde öyle düşünüyoruz ama yenip Real 2 maçta takılır yenilirse Galatasaray'da 2 maçi karar pazara yener de şampiyonlar ligi devam bunuda unutmayalimgalatasaray rahat yenilir diye düşünüyorum. fark yememesini temenni ediyorum
Aynen olur ikisidebol şans
kg girelim ikisineede