Aaa kanka bende şubatta gidiyorum 🤣🤣
Gelmeyin gelmeyin kacinNerde askerlik yapiyosun bende şubatta gidecem ondan soruyorum
Aaa kanka bende şubatta gidiyorum 🤣🤣
Gelmeyin gelmeyin kacinNerde askerlik yapiyosun bende şubatta gidecem ondan soruyorum
Evet reis askerlik çoktandı ama tecilliydi üniversiteden dolayı tecili bozdurdum muayne oldum herşey tamam şubatta gidecem aralıkta yerin belli olur dediler 23 aralık mi neHarbi mi
Ben 4 yıllık mezunun subay olarak gelecem inşallah kardeşimGelmeyin gelmeyin kacin
Sen nerdesin reis 🤣🤣Gelmeyin gelmeyin kacin
Aynen aralık ocak gibi belli olur dediler bana daEvet reis askerlik çoktandı ama tecilliydi üniversiteden dolayı tecili bozdurdum muayne oldum herşey tamam şubatta gidecem aralıkta yerin belli olur dediler 23 aralık mi ne
Hayırlısı olsun bakalımAynen aralık ocak gibi belli olur dediler bana da
Aynen kardeşimHayırlısı olsun bakalım
Ben sana bsy demedim ki genel konustumSen ne sacmaliyorsun ? telefon senin gibi 7 24 elimde olmuyor askerdeyim hani sen son yazisindi foruma uzasana
@KuponBaz e dua et senSen ne sacmaliyorsun ? telefon senin gibi 7 24 elimde olmuyor askerdeyim hani sen son yazisindi foruma uzasana
La bebe gel sorunun varsa özele para istedin cevao vermedik diyemi bu tripler@KuponBaz e dua et sen![]()
@kumarbaz birşey demedigim halde hakaret yiyiyorum nerde kardeşim forum kurallariSen ne sacmaliyorsun ? telefon senin gibi 7 24 elimde olmuyor askerdeyim hani sen son yazisindi foruma uzasana
Para mı istedim ben haddini bil tebrik ederim dağıtım var mı dedim anlamada sorun mu varLa bebe gel sorunun varsa özele para istedin cevao vermedik diyemi bu tripler
Hakaret nerde ben angaralayim@kumarbaz birşey demedigim halde hakaret yiyiyorum nerde kardeşim forum kurallari
Dagitim varsa yazarim konuya zaten sen rahat olPara mı istedim ben haddini bil tebrik ederim dağıtım var mı dedim anlamada sorun mu var
Uyarıda bulunursan sevinirim yoksa bende edebini bozucamboş yere tartışma çıkarmayin hakli sebep gösterin 😂😂 sakin
Pabolnun mesajini gormedim pablo yazmis cevapda vermiyorsun diye bu bebede para insani degistiriyor diyor beni nerden taaniyor bu kaniya variyorboş yere tartışma çıkarmayin hakli sebep gösterin 😂😂 sakin
Doğru söze ne denirPabolnun mesajini gormedim pablo yazmis cevapda vermiyorsun diye bu bebede para insani degistiriyor diyor beni nerden taaniyor bu kaniya variyor
Sende mi reisDoğru söze ne denir