kumarbaz
Guest
sakin olun daaa
Kardesim ben sana bisey demiyorum yanlış anlama ama adamı tanımıyorsun ki para değiştirdi diyosun.ha dağıtım var mi kömür var mi yazmana gelirsek onda bisey yok bence onu geyik muhabbeti olarak hepimiz yaziyoruz bende yaziyorumSende mi reis
Ben adama demedim para insanı degistiriyor diye genel olarak konuştum bu gerçek bsyKardesim ben sana bisey demiyorum yanlış anlama ama adamı tanımıyorsun ki para değiştirdi diyosun.ha dağıtım var mi kömür var mi yazmana gelirsek onda bisey yok bence onu geyik muhabbeti olarak hepimiz yaziyoruz bende yaziyorum
Ben araniza girmiyorum kardesim objektif olarak bakarsan ikiizinde haklı tarafları var ama para dağıtmak dağıtmamak sahibinin elinde tabiBen adama demedim para insanı degistiriyor diye genel olarak konuştum bu gerçek bsy
Dagitsin diye bsy demedim işte sorun orda var mı diye insanca sordumBen araniza girmiyorum kardesim objektif olarak bakarsan ikiizinde haklı tarafları var ama para dağıtmak dağıtmamak sahibinin elinde tabi
Adam bana uza diyorBen araniza girmiyorum kardesim objektif olarak bakarsan ikiizinde haklı tarafları var ama para dağıtmak dağıtmamak sahibinin elinde tabi