lazio34
Guest
Nacional Asuncion 5,5 üst
River - Capiata 1,5 üst bol şanslar
Capiata böyle bitse olmazmı yada en fazla 1 gol olsun ya başka olmasınNacional Asuncion 5,5 üst
Hiç olmasın abi sen isteCapiata böyle bitse olmazmı yada en fazla 1 gol olsun ya başka olmasın
Won @despara34Nacional Asuncion 5,5 üst
sivas kongresi mitoplantı var olağanüstü kongre kararı aldık![]()
abi nerdesin ya gol attirdim ortada yoksunCapiata böyle bitse olmazmı yada en fazla 1 gol olsun ya başka olmasın
senin ne işin var burda ha ? tabi benimle tartışmakdan sıkılıyosun çünkü haksızsın ondan dimisivas kongresi mi
pis kiskanc yarin mustafa ve osman ekran goruntulerini gorecek ne skilmasi sen tartismiyon olm sacmaliyon 😂senin ne işin var burda ha ? tabi benimle tartışmakdan sıkılıyosun çünkü haksızsın ondan dimi![]()
sen dua et burada küfür edemiyorumpis kiskanc yarin mustafa ve osman ekran goruntulerini gorecek ne skilmasi sen tartismiyon olm sacmaliyon 😂
Adam 7k kazandıpis kiskanc yarin mustafa ve osman ekran goruntulerini gorecek ne skilmasi sen tartismiyon olm sacmaliyon 😂
Tamam sen sakin ol yiğidim sen 7k kazandinsen dua et burada küfür edemiyorum![]()
Ancami anladin hele turk telekom basket kacarak uzaklas en sonunda sahibini arayip sövüp kapicam telefonu bu kadarda mac satilmazkiTürkiye ligi pişmanlık
Gecemiz iyi müdür seninEvet KuponBaz ailesi geçeniz nasıl geçiyor.
Yok artıkTamam sen sakin ol yiğidim sen 7k kazandin
Sakin olamıyorum üstün başarım görmezden geliniyor. Ben gereken saygıyı göremiyorum buradaTamam sen sakin ol yiğidim sen 7k kazandin
Arjantinos juniors der susarımSakin olamıyorum üstün başarım görmezden geliniyor. Ben gereken saygıyı göremiyorum burada![]()
sturttgat arsenal sol de america der susarım bende :dArjantinos juniors der susarım
Bıradır kupon varmı bugüne aklındasturttgat arsenal sol de america der susarım bende :d
bakmadım henüz gardaşım daha kendime gelemedim vallahiBıradır kupon varmı bugüne aklında