gelirmi sizce
KatılabilirsinDaha geç vakit yazıp yetişemedim teşekkkürler etkinlik icin
Nasıl katiliyim 05.00 yazmışKatılabilirsin
Yeni konuda rolling var istersen ona gel, ben bi an konuları karıştırdımNasıl katiliyim 05.00 yazmış
Öbür tarafa 😂27 - 14
Okey geliyorumYeni konuda rolling var istersen ona gel, ben bi an konuları karıştırdım
Ben nasil buraya yazdim 😅Öbür tarafa 😂
Hayırdır inşallah@KuponBaz tesekkurler baskan gonderim saglamissin ama ben bunu kabul edemem hersey icin herkeze tesekkurler Herkez kendine iyi baksin @KuponBaz Baskan@ Kumarbaz kendinize iyk bakin benimle ilgili size soyledigim karari alin @KuponBaz baskanin bana gonderdigi parayi bu mesaji begenlerden birine gondericem
@KuponBaz tesekkurler baskan gonderim saglamissin ama ben bunu kabul edemem hersey icin herkeze tesekkurler Herkez kendine iyi baksin @KuponBaz Baskan@ Kumarbaz kendinize iyk bakin benimle ilgili size soyledigim karari alin @KuponBaz baskanin bana gonderdigi parayi bu mesaji begenlerden birine gondericem
@KuponBaz tesekkurler baskan gonderim saglamissin ama ben bunu kabul edemem hersey icin herkeze tesekkurler Herkez kendine iyi baksin @KuponBaz Baskan@ Kumarbaz kendinize iyk bakin benimle ilgili size soyledigim karari alin @KuponBaz baskanin bana gonderdigi parayi bu mesaji begenlerden birine gondericem