lazio34
Guest
Bi o kalmıştı 😃fedöcü de oldum yukarıda. :d
Bi o kalmıştı 😃fedöcü de oldum yukarıda. :d
Gercekten kimler multiyse elnsinBurada senden başka multi yok sen hem multisin hem site adamısın
Turbo harbi turbo etkinlik olan her yerde 😅
Bna dz bi güzellik yapsaydım modül bnde multi değilim ve 5 den önce geldimmalesef sira sana gelmeden bulundu sonuncu
Sen merak etme turbomGercekten kimler multiyse elnsin
Bilerek ayarladilar multilere veriyorlar sira sana geldi bitti diyolar ayipBana gldi sira bitti
Gercekten kimler multiyse elnsin
sen hic ban yedin mi ?Bilerek ayarladilar multilere veriyorlar sira sana geldi bitti diyolar ayip
Başkan 1 kişi için hepimiz bekliyoruz. 9 kişiye yollansin ozamanmalesef sira sana gelmeden bulundu sonuncu
Bol şanslar herkeseUyumayan 10 kişiye 10 TL ilk 10 kişinin yorumu geçerli olacaktır saat 05.00e biter etkinlik ilk yorumları atanlar papara iletsin![]()
Hic ban yemedim ama cok mod yedim hood'da iyi bilirler 😅😅sen hic ban yedin mi ?
3 sene oldu şükür. ama yine olsa yine giderim.
1 kisiyide buldum listeyide ilettim ama biz sonuncu kisiyi bulana kadar adam uyudu sanirimBaşkan 1 kişi için hepimiz bekliyoruz. 9 kişiye yollansin ozaman
Yok yapmazlar hayatta böyle bişey ben inanmıyorum adeletli oldu inceleliyorlarBilerek ayarladilar multilere veriyorlar sira sana geldi bitti diyolar ayip
Turbo bu abi adi ustunde 😅baska forumdan taniyorum tum etkinliklere damlar dagitim yapmak ister kazanamayinca kufur eder daha neler neler benden odul almisligida var
her modun eti yenmezHic ban yemedim ama cok mod yedim hood'da iyi bilirler 😅😅
Neyi inceliyorlar birazdan alt yapiya gönderdik haber bekliyoruz 72 saat inceleme derlerYok yapmazlar hayatta böyle bişey ben inanmıyorum adeletli oldu inceleliyorlar
Ben burdayım bekliyorum1 kisiyide buldum listeyide ilettim ama biz sonuncu kisiyi bulana kadar adam uyudu sanirimsesi sedasi cikmiyor
PuhahahahaNeyi inceliyorlar birazdan alt yapiya gönderdik haber bekliyoruz 72 saat inceleme derler