lazio34
Guest
@Boss94 won çekk 😂Minnesota 30.5 üst takım sayısı 70 misli oynandı
@Boss94 won çekk 😂Minnesota 30.5 üst takım sayısı 70 misli oynandı
Yok kardes bak ben anlatamiyorim heralde ne diyorum sike molasi aldilar birseyler donderdiler.Bak bende oyle dedim en basta kendin gordun 52 53 ust olur dedim ama baktım ki mac boka sariyor uzak durulmasi gerektigini anladim . Mac cok dengesizdi . Yani son 2 dakika 42 sayi vardi o dakika ust gelir diyor muydun hala .. o yuzden ne olacagi hic belli değildi . Kalkip o mac uzerinden ust olacagi belliydi yok alt olacagi belliydi dersek olmaz . Ne olacagi hic belli degildi .
Minnesota 30.5 üst takım sayısı 70 misli oynandı
Bolsans modumMinnesota 30.5 üst takım sayısı 70 misli oynandı
Bende broklyn dedim Memphis sizden gördüm benimde kafama yattı oynadık yattı uzatmayalım Lazio ya destekBak bende oyle dedim en basta kendin gordun 52 53 ust olur dedim ama baktım ki mac boka sariyor uzak durulmasi gerektigini anladim . Mac cok dengesizdi . Yani son 2 dakika 42 sayi vardi o dakika ust gelir diyor muydun hala .. o yuzden ne olacagi hic belli değildi . Kalkip o mac uzerinden ust olacagi belliydi yok alt olacagi belliydi dersek olmaz . Ne olacagi hic belli degildi .
Son 8@Boss94 won çekk 😂
Aynen kardes aynenBende broklyn dedim Memphis sizden gördüm benimde kafama yattı oynadık yattı uzatmayalım Lazio ya destek
Insallah4:30 var atar herhalde