Aktif değil yanlış Bilgi sonucu
Guest
Bu gece onur akın takiliyorum her nedense...hep rolling etkinlikmi yapacağız birazda sohbet olsun geceniznasıl geciyor
Adını dağlara yazdım Sibel Can adminimBu gece onur akın takiliyorum her nedense...hep rolling etkinlikmi yapacağız birazda sohbet olsun geceniznasıl geciyor
Şuan ufaktan demlenirken alkol komasına girmeyeyim eminmisinSelma hunel-bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin bi ara dinle müdürüm
Değer bazı sarkilara☺Şuan ufaktan demlenirken alkol komasına girmeyeyim eminmisin
Selma hunel-bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin bi ara dinle müdürüm
favorimdir o şarkıdaAdını dağlara yazdım Sibel Can adminim
Bir şarki daha oneriyim murat şanlı-kırık vazo pişman olmazsın dinlersenfavorimdir o şarkıda
valla kardeş bize nispet mi yapiyon 15 gündür tik yok diyoz sen çekim ne vakit gelir diyon ha 3 saat sonra haa 5 sonra ne fark eder ...şaka bir yana şansın açık k azancin bol olsunBeyler bu fenomenbette 25 tl bonus aldım şuan hesap 1038 çekim verdim kaç dk gelir
Estağfirullah ayıp ettin reis. Bu siteye aksam 9 gibi üye olup aldım 1038 oldu 200 çekecem evlat acısı gibi kalan silinecek 🤭😎valla kardeş bize nispet mi yapiyon 15 gündür tik yok diyoz sen çekim ne vakit gelir diyon ha 3 saat sonra haa 5 sonra ne fark eder ...şaka bir yana şansın açık k azancin bol olsun
şansın varmış yazık olmuş para atsan olmazdı belkiEstağfirullah ayıp ettin reis. Bu siteye aksam 9 gibi üye olup aldım 1038 oldu 200 çekecem evlat acısı gibi kalan silinecek 🤭😎
hoş geldin modum
hemennnn
melankolik rap dinlermisinBu gece onur akın takiliyorum her nedense...hep rolling etkinlikmi yapacağız birazda sohbet olsun geceniznasıl geciyor
O ne lamelankolik rap dinlermisin
yav sizin yaşlar 40 dan fazla mıO ne la![]()