Gecmis olsunEkli dosyayı görüntüle 8944
görünmeyen birde khimki 9 sayı fark yemez var. efes maçında 2 sayı daha olsa kupon geliyordu. 10₺ 1966₺ gitti. şaka gibi...
Vay arkadaş bu akşam herkes tekten terso mu olmuş
aglamak yetmez buna jilet lazim jiletEkli dosyayı görüntüle 8944
görünmeyen birde khimki 9 sayı fark yemez var. efes maçında 2 sayı daha olsa kupon geliyordu. 10₺ 1966₺ gitti. şaka gibi...
Geçmiş olsun seçimler efsane yinedeEkli dosyayı görüntüle 8944
Kupona bak ne nasıl yatar bu
bence moodumuz budur
moodumuz budur...
Senin kupon kadar iyi vermesede aglayalimEkli dosyayı görüntüle 8944
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬
Gördüm gördüm ben asla efese oynamıyorum ne zaman oynasam tersi bitiyor ama basaracaksin hissediyorum az kaldı 😊efes 4. periyot ilk 4.5 dakikada 14-0 seri yedi sayı atamadı. 5 serbest atış kaçtı son çeyrek.
Geçmiş olsun ama kazanmışsın yine tekliden sanki yanlış mı anladım acabaSenin kupon kadar iyi vermesede aglayalim
Dogru anlamissin oli yatti efesten telafi edelim bari derken tersi olduGeçmiş olsun ama kazanmışsın yine tekliden sanki yanlış mı anladım acaba
Geçmiş olsun kardeşim küçük miktarlarla 2sayi ile kupon gitmesi adama koyuyorEkli dosyayı görüntüle 8944