lazio34
Guest
Sokağa atsan daha iyimiş belki yardıma muhtaç biri bulurdu sevap point kasardın 😂
Nerden bileceksin ki boyle olacaginiSokağa atsan daha iyimiş belki yardıma muhtaç biri bulurdu sevap point kasardın 😂
Efes sut kacirmadiSokağa atsan daha iyimiş belki yardıma muhtaç biri bulurdu sevap point kasardın 😂
Bomontiden sasmam😂Efesi boykot edelim tuborg içelim
Yoktur ama.genelde bizim oynadigimizin tersine yoktur😂İmkansız diye bir şey yoktur bizzat şahit oldum![]()
Mahoni bu imaj bet parayi oduyormu mobil ödemedeGelirse begenenlerden kendi sececegim 1 kişiye 20 1 kişiye 10 tl.takip şartı yokEkli dosyayı görüntüle 5625
Efes ağır önde maşallahGelirse begenenlerden kendi sececegim 1 kişiye 20 1 kişiye 10 tl.takip şartı yokEkli dosyayı görüntüle 5625
Mobil ödeme ile para çekmedim ama normal papara ile yatırıp falan çok çektimMahoni bu imaj bet parayi oduyormu mobil ödemede
48 saat kurali varmi bu sitedeMobil ödeme ile para çekmedim ama normal papara ile yatırıp falan çok çektim
Yoktu en son48 saat kurali varmi bu sitede
Jasminbete at orda da yok48 saat kurali varmi bu sitede
Bol şans olsunGelirse begenenlerden kendi sececegim 1 kişiye 20 1 kişiye 10 tl.takip şartı yokEkli dosyayı görüntüle 5625