tamamdır bol sanssagolun 3.30 da baslayan nba kuponu var bu gece dagıtacaz ıns
tamamdır bol sanssagolun 3.30 da baslayan nba kuponu var bu gece dagıtacaz ıns
sagolasıntamamdır bol sans
Hayırlısınba kuponu var baskan dıgerlerını dagıttık
Bol sansBeyler @sermet kardeşimin yaptığı güzellikle rolling yapacağım kupon paylaşılacak 100 150ye ulaşılırsa 50 dağıtılcak
Ins bu geceki nba guzel gecernba başlayana kadar bi çay yapıyım 3,4 bardaklık
inş bro ben arkadaşın maçlarına totem yapacamIns bu geceki nba guzel gecer
Ben iki uc maca ust veririm de 5 e kadar anca dayanabilirminş bro ben arkadaşın maçlarına totem yapacam
Sikinti yok nba oynamak nasip degilmiş o zaman yarin bakariz@İncReaL01 @KingHampton @seryap bu arkadasların paparalarını aldım cekım yapamıyorum nba kuponu acık oldugu ıcın nba kuponu sonuclanınca gonderım yapacam bılgınıze
sıkıntı yok başkan@İncReaL01 @KingHampton @seryap bu arkadasların paparalarını aldım cekım yapamıyorum nba kuponu acık oldugu ıcın nba kuponu sonuclanınca gonderım yapacam bılgınıze
kardeşim sen böle dürüst ol canımızı ye, inş nba kuponunda won olcak@İncReaL01 @KingHampton @seryap bu arkadasların paparalarını aldım cekım yapamıyorum nba kuponu acık oldugu ıcın nba kuponu sonuclanınca gonderım yapacam bılgınıze
sagol baskan ıns gelecekkardeşim sen böle dürüst ol canımızı ye, inş nba kuponunda won olcak
Ya kesinlikle,beyler ben ozur dileyerek aranizdan ayriliyorum uyuyayim ya iyi geceler herkse,burdaki ortsmi sevdimkardeşim sen böle dürüst ol canımızı ye, inş nba kuponunda won olcak
Allah rahatlık versin kardeşimYa kesinlikle,beyler ben ozur dileyerek aranizdan ayriliyorum uyuyayim ya iyi geceler herkse,burdaki ortsmi sevdim
SizleredeAllah rahatlık versin kardeşim
inş başkanyarına guzel kuponum var beyler saat oglen 13.00 gıbı paylasacam ortalama 500 600 lira dagıtım yapıcam gelırse yarın oglende burda olun beyler