Tebrikler
Tebrikler
Reis senin söz ne oldu ya çekiliş yaptın ödülü atmadın dahaReis 2 maç veriyim yolunu bul gece
Attim tessekkurler tekrarpapara özelden mesaj atın
2-2 bitti normal süre değil 3.5 alt oynamıştimReis senin söz ne oldu ya çekiliş yaptın ödülü atmadın daha
@KingOReis senin söz ne oldu ya çekiliş yaptın ödülü atmadın daha
Ahahah hiç bi site o maçı 2-2 skor onaylamadı merak etme2-2 bitti normal süre değil 3.5 alt oynamıştim
? Yazdim gormuyormusunAhahah hiç bi site o maçı 2-2 skor onaylamadı merak etme
O zaman bi daha birine söz verirsen çekiliş parasını yakmazsın öyleSiteden çekmemiştim saat 10 çekimdi gece mls de yandı
Sagol modumKazananlara tebrikler
40 tane şey yazdın ona bakarsan hepsinde farklı bir şey söylüyorsun? Yazdim gormuyormusun
Haklı..O zaman bi daha birine söz verirsen çekiliş parasını yakmazsın öyle
Kendim için demiyorum ama söz vermistin kuponum var cekim veremiyorum demistin @KingOHaklı..
Biz de kaç kere etkinlik yaptık da neyse demixem bir şey 10 tl için gerek yok böyle şeylereHaklı..
Dedim çekmedim gece mls de gitti hırs yüzündenKendim için demiyorum ama söz vermistin kuponum var cekim veremiyorum demistin @KingO
Tamam zaten ilk çekimde sana yollarım çevrim yaptım yatırımı kaldı yollarım paran kalmazBiz de kaç kere etkinlik yaptık da neyse demixem bir şey 10 tl için gerek yok böyle şeylere