Bazen risk almak iyidir ama bazen😃😃😄
Risk diyosun
Risk diyosun
Kanka isyankarin konu silindi bugun bosa acma kimsedede yok zaten😂konu açam önce borç isteyem sonra olmadı yaparım
100 cekeriz ya alöyle alacam zaten
Ne kadar eksikkonu açam önce borç isteyem sonra olmadı yaparım
Risk almak gerek kardesim risk almazsan hep yerinde sayarsinBazen risk almak iyidir ama bazen😃😃😄
orda kavga çıktı o yüzden ben bi bonus dha çevirdim istedim 40 TL topladım 1 saat içinde @Mahonii kardeşim de vermişti 😂 😂Kanka isyankarin konu silindi bugun bosa acma kimsedede yok zaten😂
Reis sıkı takip var @kumarbaz 😀Kanka isyankarin konu silindi bugun bosa acma kimsedede yok zaten😂
onaylarsa demek ki yasak değilKanka isyankarin konu silindi bugun bosa acma kimsedede yok zaten😂
Aynen hatırlıyorum ne kadar eksik kankaorda kavga çıktı o yüzden ben bi bonus dha çevirdim istedim 40 TL topladım 1 saat içinde @Mahonii kardeşim de vermişti 😂 😂
Kanka para kopegin olsun olsa ama yok😃orda kavga çıktı o yüzden ben bi bonus dha çevirdim istedim 40 TL topladım 1 saat içinde @Mahonii kardeşim de vermişti 😂 😂
Kanka para kopegin olsun olsa ama yok😃orda kavga çıktı o yüzden ben bi bonus dha çevirdim istedim 40 TL topladım 1 saat içinde @Mahonii kardeşim de vermişti 😂 😂
onaylandı akın orayaAynen hatırlıyorum ne kadar eksik kanka
O gun bende vermistim 😃orda kavga çıktı o yüzden ben bi bonus dha çevirdim istedim 40 TL topladım 1 saat içinde @Mahonii kardeşim de vermişti 😂 😂
Kanka resmi de koyonaylandı akın oraya
evettO gun bende vermistim 😃
aynen riske girmemek gerek diye düşünüyorum 😂 😂Risk aliyozda ne oluyor yine hüsran
Bazen oluyor o iş oda ŞANSIN oluncaaynen riske girmemek gerek diye düşünüyorum 😂 😂