Görevi alındı
Guest
Papara gönderen arkadaşlar ödemeler yapılmıştır. @calypso13 geldiğinde papara atarsan ödemen yapılacaktır. Katılan herkese teşekkürler. 
Bol şanslarİNGİLTERE LİGİ SÜRPRİZLERLE DOLU. BENDE BOL MAÇLI BİR ÜST KUPONU YAPTIM. GELME ŞANSI YÜKSEK BENCE. GELİRSE BEĞENEN VE MESAJ ATANLAR ARASINDA ÇEKİLİŞ YAPICAM 5 KİŞİYE 10TL DAĞITICAM.
ŞANSIMIZ BOL OLSUN
Ekli dosyayı görüntüle 520
admin uzerinden admine laf edenide ilk defa gördümMillet etkinlik görsün. Erkenden yaptı kuponu şak şak sevindirdi herkesi
sen varya çok zeki adamsın yemin ederim. Eksik olmaaaadmin uzerinden admine laf edenide ilk defa gördüm![]()
manu 89 da 1 gol atti 1 gol yedi dier macta 89 da atri geneUyuya klmışım sahi nasıl geldi kupon böyle. Manu maçı kötü gidiyordu
Son dakikalarda birşeyler olduUyuya klmışım sahi nasıl geldi kupon böyle. Manu maçı kötü gidiyordu
dobra min cekim 100İyi iyi şans güldü yüzümüze. Var mı 10 tl alt limit olan site? sabah 800 kaybettim. Öğlen gittim 100 daha yatırdım kaybettim. Duman olduk :d
eyvdobra min cekim 100
Routebet var kaybedersen 2 tl kayıp bonusuda veriyor 😁İyi iyi şans güldü yüzümüze. Var mı 10 tl alt limit olan site? sabah 800 kaybettim. Öğlen gittim 100 daha yatırdım kaybettim. Duman olduk :d