Hemen gordun geldin ozenti olmaBu arada kuoon boavistaya kalmiş ya la
Salak misin kardeşim neden oyle bişey yapayim ne kadar manyak var forumda yaHemen gordun geldin ozenti olma![]()
433 un insta hesabinds heung min sonu paylasmislar 2 0 yazmislar dedim bi kupon vardi noldu bi bakiyim buraya girdim yazdim harbi delisin yaHemen gordun geldin ozenti olma![]()
Boavista 🔥🔥🔥Bunu begenin sadece
Senden manyagi varmi bu forumda yagciSalak misin kardeşim neden oyle bişey yapayim ne kadar manyak var forumda ya
Hadi kış kış bebeğim hiç ban yemek istemiyorumSenden manyagi varmi bu forumda yagci
La etkinlik olunca abi usta dayi diyorsun para icin 2 yuzlu olma adam olHadi kış kış bebeğim hiç ban yemek istemiyorum
Bak uzatiyo hala eren laf söylesem şimdi ban yicem @kumarbazLa etkinlik olunca abi usta dayi diyorsun para icin 2 yuzlu olma adam ol
Ne oldu dogru soyleyince zorunami gittiBak uzatiyo hala eren laf söylesem şimdi ban yicem @kumarbaz
Yav kardeşim bu konu uzar ben kabullendim demedim ama şimdi ikimizde ban yicrz senin gibi cigeri 5 para etmez kisiler yuzunden ban yemiyimNe oldu dogru soyleyince zorunami gitti![]()
Bak o uzattitartışmaya devammı ??