Niyekardeşim sen bana msj yazma rica ediyorum ben senin dilinden anlamıyorum
Tesekkurler adminim.Bol şanslar kardesim
Tm sende bana yazmakardeşim sen bana msj yazma rica ediyorum ben senin dilinden anlamıyorum
Sagol kirvem.Beyler başkasının etkinliği altında tartışarak. Etkinlik sahibine saygısızlık ediyorsunuz. Aranızda bir sıkıntı varsa özelden konuşun adama saygısızlık olmasın
Biz tartismiyoz kiBeyler başkasının etkinliği altında tartışarak. Etkinlik sahibine saygısızlık ediyorsunuz. Aranızda bir sıkıntı varsa özelden konuşun adama saygısızlık olmasın
Kirvem laf sokuyonuz birbirinize sonuçtaBiz tartismiyoz ki
Messi formda olursa napoliye bırakmaz işi 😂Totem icin napoli amblemi yaptim fotoyu![]()
yazmam kardeşim gece karanlığına yazıyorum birde sana yazı mı beğnedireceyimTm sende bana yazma
İlk yarı goo gelmezse söz alacam 😊Kirvem sende barcelona amblemini alhahahahahahaha
Sen al kirvem simdi sonradan gol gelmez totem bozulurİlk yarı goo gelmezse söz alacam 😊
tartışma yok sadece sevmediğim şekilde konuştu bende cevap verdim ?Beyler başkasının etkinliği altında tartışarak. Etkinlik sahibine saygısızlık ediyorsunuz. Aranızda bir sıkıntı varsa özelden konuşun adama saygısızlık olmasın
Tamam tartışma demek illa kavga etmek demek değil lafda sokmayın birbirinize karşılıklı konuşmayın ortam gerilmesin en azındantartışma yok sadece sevmediğim şekilde konuştu bende cevap verdim ?
Ekli dosyayı görüntüle 12512
TAKIP SART + 100 MESAJ
KUPON GELDIGI TAKDIRDE 5 KISIYE 20 TL VERICEM.
SIMDIDEN BOL SANS.![]()