50 tl odul kazandi ödülü alir almazda yollayam kisiye küfür etti engellendi forumdanKardeşim diğer yerde ben olayi tam bilmedim için ama yapmazdı ft1988
50 tl odul kazandi ödülü alir almazda yollayam kisiye küfür etti engellendi forumdanKardeşim diğer yerde ben olayi tam bilmedim için ama yapmazdı ft1988
Yanlış yapmış50 tl odul kazandi ödülü alir almazda yollayam kisiye küfür etti engellendi forumdan
Olayı bilmedim icinHandikapi diyo ulan adam olsalar it gibi modundan uyelerine kadar hakaret etti saldirdi bende mecbur sovdum
Ulan gavat senin gercek ismin neLan yavsakoglu yavsak o forumdan para dilenip baska forumda rol yapmak nedir?
Bizim forumda dilen baska yerde etkinoik yap sana az bile demisler bir de adamlara küfür et parayo aldigin etkinlik sahibine bile küfür etmişsin ben sonradan gordum.seni 7 8 forumfa goruyorum her yerde dileniyon turbodan farkin yok
Ulan dilenci siktir git her yerde dilen senLa sus it tahrik edip duruyodunuz
HemsoUlan gavat senin gercek ismin ne
Benim ismim her yerde ayni seni 7 8 forumda goruyorum bir de turboyu isiniz gucunuz para istemekUlan gavat senin gercek ismin ne
Gercek adin ne banlandigin belli burdanda gercek nickini soyle marley mi turganca mi mahoni mi joker mi nightking miUlan dilenci siktir git her yerde dilen sen
Tm hemsoo tartışmayınGercek adin ne banlandigin belli burdanda gercek nickini soyle marley mi turganca mi mahoni mi joker mi nightking mi
başkan naber nasılsınKendini biliyo
Yok ben kimseye etkinlik harici para vermiyom bu olay ile de alakası yokBu fthclk ile bu turbo ikiside dilenci benden demesi bunlara para verme
Eyvallah kardeşim şimdi sana iz lden yazazambaşkan naber nasılsın
Kim corf hesap oğlumBen adi serefsiz olsam cift hesap acmam adi kopekler milletin hakkini yiyegen serefsizler