Eyvallah kardeşim3 de bitiyo ya abi kimin yenecegi set anlaminda
Eyvallah kardeşim3 de bitiyo ya abi kimin yenecegi set anlaminda
Onune gelene sataşıyor herkes sikayetci bundan zaten her allahin günü ban yiyor dilenciKardeşim boşver Muhatap olma yoksa kendini bir b.. zannedecek
Tamam la sinirlenme maçlar tutsun 10 TL alır oyun yaparsinHaydi git sigara parasi dilen haydi aglama burda
Anlasıldı zaten kendi haline bırakmak lazımHer yere zıplıyor
Sana sap lazım zaten![]()
Abone olmuş Göteborg şubeye 😂😂😂Onune gelene sataşıyor herkes sikayetci bundan zaten her allahin günü ban yiyor dilenci
Olum sen git anana babana hesap ac frebet için allahin açıTamam la sinirlenme maçlar tutsun 10 TL alır oyun yaparsin![]()
Deli mi diyon sen şimdi 😂😂😂Anlasıldı zaten kendi haline bırakmak lazım
Sana da açım kiskanma la bukadarOlum sen git anana babana hesap ac frebet için allahin açı
Yooo sadece bırakın kendi haline takılsın diyorum yazdıklarını görmeyinDeli mi diyon sen şimdi 😂😂😂
Git babana ac 10 tl icin gerci zaten aciyorsunSana da açım kiskanma la bukadar![]()
Yok bebeğim 154 TL aldım 10 TL senin işinGit babana ac 10 tl icin gerci zaten aciyorsun
Oğlum uzatma konuyuda kirletme sabahtan veri herkese imalı imalı laf konusuyon eğer saygı bekliyorsan adam olman lazım ha baktım Senden anca Madam olurSana da açım kiskanma la bukadar![]()
Sana bebeğim dedi bu ne böyle tam bir utanç tablosuYok bebeğim 154 TL aldım 10 TL senin işin![]()
Ulan paran varsa niye millete ozelden mac satiyorsun kendin oynamıyorsun burda sigara parasi dileniyorsun 20 yasindaki bebelerden.Yok bebeğim 154 TL aldım 10 TL senin işin![]()
Bizim buralarda deli derler kardesim 😂😂😂Yooo sadece bırakın kendi haline takılsın diyorum yazdıklarını görmeyin
Maç satarım seni satarım farketmezUlan paran varsa niye millete ozelden mac satiyorsun kendin oynamıyorsun burda sigara parasi dileniyorsun 20 yasindaki bebelerden.
Babani bile satarsin sen sitelere haydi yol alMaç satarım seni satarım farketmez![]()