Anlayısın için teşekkürlerB
Ben yardmci olmak icin demistim
Anlayısın için teşekkürlerB
Ben yardmci olmak icin demistim
Estağfurullah kardeşim sen yanlış anladınAnlamli konustunda burda kime zararim olmustur soyleyinn
Bir gün etkinlik inş sana da cıkacakYav arkadas herseye katildik birnkere bile bu forumdan hediye alamak bir 6 tl de bana atij reisler ya ilk hedoyem olsun
ne için lazimYav arkadas herseye katildik birnkere bile bu forumdan hediye alamak bir 6 tl de bana atij reisler ya ilk hedoyem olsun
Hem oyle deniyor haftayi gecti hep bir dahakine sana da deniyor ama daha bir hediye alamadik demekki bu forumda sansik yok uyelik iptali icin kime yazacaz beylerBir gün etkinlik inş sana da cıkacak
1 tl papara keser 5 de bir siteye atarim diye dusundumne için lazim
Bütün forum ortak karar aldık sanada açıklama zamanı geldi. Yaptığımız çekilişlerde sana çıksa bile seni çıkarıp baştan çekiyoruz. Hatta çoğuna eklemiyoruz bile seni bilgin olsunHem oyle deniyor haftayi gecti hep bir dahakine sana da deniyor ama daha bir hediye alamadik demekki bu forumda sansik yok uyelik iptali icin kime yazacaz beyler
Ben yardımcı olabilirim istersen limit var sadece ilk gönderdiğinde 2 tl falan keserKazananlar bana saat 19.00a kadar paparalaro atsın iş başa düştü .
Girme kafan rahat olsun bu stresi her zaman yaşamana gerek yokHem oyle deniyor haftayi gecti hep bir dahakine sana da deniyor ama daha bir hediye alamadik demekki bu forumda sansik yok uyelik iptali icin kime yazacaz beyler
Dikkat et kendinebol şans herkese kaçtım 🙂
Tesekkür ederimKazananlra tebrikler
Kardeş çıkmıyorsa burda sanki millet hile yapar gibi konuşmaHem oyle deniyor haftayi gecti hep bir dahakine sana da deniyor ama daha bir hediye alamadik demekki bu forumda sansik yok uyelik iptali icin kime yazacaz beyler
Sana çıktı mi 😂😂😂Tesekkür ederim
Yooo 🤣🤣🤣Sana çıktı mi 😂😂😂
Ne zaman@BBCOOPER adaşım şimdi ro yapacak😂😂😂
Zaten listede yoktu ki sanırım nasıl çıksınKardeş çıkmıyorsa burda sanki millet hile yapar gibi konuşma