Arada bakıyorum zaten sen bi de bi iki kişi varsa geliyorum gündüz çok durgun ama aksam iyi buralar paşam gece yine gelirimYok abi kalp geldi uğra böyle arada senin gibi değerli bi abiyi burda görmek mutlu ediyor beni
bol sanslarAnka kupn
Saolasın dostum yazdığın gibi gelsin inş@Trgy39 Beşiktaş alt atması durumunda bana bir sana atacm
bol şans şansa ihtiyacın olacakAnka kupn
Tmm abim görüşürüz buyur gel her zamanArada bakıyorum zaten sen bi de bi iki kişi varsa geliyorum gündüz çok durgun ama aksam iyi buralar paşam gece yine gelirim
Hoodculara ekmek yok ama usta :bol şans şansa ihtiyacın olacak
Hood inandırıcı gelmiyor artkHoodculara ekmek yok ama usta :
![]()
Suat konunda yazdım yanlış anlama para için de yazmadım öyle olsa despera nin etkinliğine katilirdim hoodcuyum ama insan ya da forum ayrımı yok bende😂 bol şansHoodculara ekmek yok ama usta :
![]()
Kesinlikle bu konuda aynı fikirdeyim zaten kendimi ömür boyu o yüzden banlattım sevdiğim dostlarıma haksızlık yapıldı bile bile orda durcak halimiz yoktuHood inandırıcı gelmiyor artk
Abi seni kastetmemiştir senin kimseyle bi durumun olmaz alınmaSuat konunda yazdım yanlış anlama para için de yazmadım öyle olsa despera nin etkinliğine katilirdim hoodcuyum ama insan ya da forum ayrımı yok bende😂 bol şans
Dostm ayipsin sana değil lafimSuat konunda yazdım yanlış anlama para için de yazmadım öyle olsa despera nin etkinliğine katilirdim hoodcuyum ama insan ya da forum ayrımı yok bende😂 bol şans
Zor değil bol sanslarAnka kupn
Bolsanlar ins gelirAnka kupn
Bol şans dostumAnka kupn