bol şanslar ne zamana ertelendiği belli mi 24 saat içinde oynanmazsa o maç çıkartılır kupon tutmuş sayılırO maçı bekliyorum ertelendi maç
bol şanslar ne zamana ertelendiği belli mi 24 saat içinde oynanmazsa o maç çıkartılır kupon tutmuş sayılırO maçı bekliyorum ertelendi maç
baya verir amaO maçı bekliyorum ertelendi maç
görürsün bizi artıkO maçı bekliyorum ertelendi maç
Tabi ki degörürsün bizi artık
O da gelse tadından yenmez1300 veriyor
Sadece ertelendiği yazıyorbol şanslar ne zamana ertelendiği belli mi 24 saat içinde oynanmazsa o maç çıkartılır kupon tutmuş sayılır
güzel para 😄😄 bu arada bexbete yukleme yaptim az vakit geçsin bekleyin 🤗O da gelse tadından yenmez
bekliyoruz bir ufak gerçek bakiyeyle başlasam şu telefon sorununu da atlatsam tamamdırgüzel para 😄😄 bu arada bexbete yukleme yaptim az vakit geçsin bekleyin 🤗
Bekliyorumgüzel para 😄😄 bu arada bexbete yukleme yaptim az vakit geçsin bekleyin 🤗
oynandi erken ss aldim die boyle.zorlamadan olmuyor
Bol şansoynandi erken ss aldim die boyle.
bol şanslarzorlamadan olmuyor
Gösterdiğim kuponda 1300 tl gelirse 300 TL’sini @terry50 @KingHampton ve @Blacklion arasında bölüştüreceğimgüzel para 😄😄 bu arada bexbete yukleme yaptim az vakit geçsin bekleyin 🤗
Olurda beklediğim maç oynanır kazanırsa 2 kişiye daha 100 tl vereceğim bu da benim kıyağım olsunGösterdiğim kuponda 1300 tl gelirse 300 TL’sini @terry50 @KingHampton ve @Blacklion arasında bölüştüreceğim
Hadi bitsinaz kaldi bitsin
oo adamsın kardeşimGösterdiğim kuponda 1300 tl gelirse 300 TL’sini @terry50 @KingHampton ve @Blacklion arasında bölüştüreceğim
inşallah diğer maçta gelir başkalarıda yararlanırOlurda beklediğim maç oynanır kazanırsa 2 kişiye daha 100 tl vereceğim bu da benim kıyağım olsun