terry50
Guest
az once gırmedı şimdi gırıd hayret
gnydinGünaydın gençler
Sakın ha sakınMerhabalar, arkadaşlar öncelikle sizden ricam önyargılı davranmayın. Dün burda birsürü kişi mesaj attılar şartları konuştuk ve 5 arkadaşın papara hesabını satın aldım ve hepsine birer birer ödemelerinide yaptım. Yani dolandırıcılık vs söz konusu değildir. Bir btc firması ile anlaşmam var ve hesaplar bir btc firmasına satılmaktadır. Bunun yanısıra kimseye zoraki birşey yaptırmak söz konusu değildir. Yani sizlerden ricam burda asılsız saçmasapan yargılarla yaklaşmamanızdır. TEŞEKKÜRLER!
Papara hesabını satmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşıp detaylı bilgi alabilirler.
ÜCRET 100 TÜRK LİRASI..
5000 para cezası gelince bi kişiMerhabalar, arkadaşlar öncelikle sizden ricam önyargılı davranmayın. Dün burda birsürü kişi mesaj attılar şartları konuştuk ve 5 arkadaşın papara hesabını satın aldım ve hepsine birer birer ödemelerinide yaptım. Yani dolandırıcılık vs söz konusu değildir. Bir btc firması ile anlaşmam var ve hesaplar bir btc firmasına satılmaktadır. Bunun yanısıra kimseye zoraki birşey yaptırmak söz konusu değildir. Yani sizlerden ricam burda asılsız saçmasapan yargılarla yaklaşmamanızdır. TEŞEKKÜRLER!
Papara hesabını satmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşıp detaylı bilgi alabilirler.
ÜCRET 100 TÜRK LİRASI..