Herneyse tamambilmediğin şeyler var kardeşim sana atmamam için bir neden
Herneyse tamambilmediğin şeyler var kardeşim sana atmamam için bir neden
Siktir et ben bulurum simdiYok kardeşim kimse vermez
Sen bul kardeşim gerçekten suan çok sıkıntı formda karar aldık kimseye verilmeyecek etkinliklere katil kazanırsam atarsinSiktir et ben bulurum simdi
Olsa yardimci olurdum malesef24 Try Eksigim var yardimci olana 40 donus yaparim. Dolandirici falan diyen olmasin kalbinizi kirarim ben sizin gibi 24 tllik adam degilim
@Dan Bilzerian reis bekle cekim yapicam birazdan gelsin hemen atayim.24 Try Eksigim var yardimci olana 40 donus yaparim. Dolandirici falan diyen olmasin kalbinizi kirarim ben sizin gibi 24 tllik adam degilim
Eyv bro bunlar neyse agzimi bozmucam@Dan Bilzerian reis bekle cekim yapicam birazdan gelsin hemen atayim.
Ya sen ne b.OK adamsin para benim degilmi giderse 24 tl gitsin koymaz bana.Beyler #rez alın dolandırma vol 2 geliyor bu yazdigimi unutmayin..!
Ya bilader dolandırılda aklın başına gelsin sonra konu aç g.t.mle gülcemYa sen ne b.OK adamsin para benim degilmi giderse 24 tl gitsin koymaz bana.
şşt !!Ya sen ne b.OK adamsin para benim degilmi giderse 24 tl gitsin koymaz bana.
Hahahaha yav ne konusu Yav bilader gercekten sen kufuru hak ediyorsun.Ya bilader dolandırılda aklın başına gelsin sonra konu aç g.t.mle gülcem
Tamam modum pardon saygilar !şşt !!
et bakam 😅Hahahaha yav ne konusu Yav bilader gercekten sen kufuru hak ediyorsun.
Etmem hahahahaahet bakam 😅