Gerçekten Ihtiyacı Olan 5 arkadasa 50 şer lira

brkbz28

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Söylentiye göre bir kaç forumda aynı konuyu açmış.

İnsaniyet farklı bir şeydir. Herkes sahip olmalı ama olamaz. İnsani duygulara sahip olamamaktan daha kötüsü ise başkalarının insani duyguları ile alay etmek onlar ile oynamaktır.

Paranın bir yüzü her daim kirlidir. Sanırım bu arkadaş paranın kirli tarafından tutmuş ki kendisinde insanı vicdan kalmamış.

İyi Ramazanlar dilerim.
On yargı hepsinden kötü başkan bundan kurtulalım Hayırlı Ramazanlar.

brkbz28

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Admin benim konuları kilitle üyeliğimide sil

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
O kadar muhabbetimiz olan insan var biri de vardır bir açıklaması demiyor. Kusura bakmayın da iki üç kişiye söylüyorum size iyilikte geçmezmis . Mübarek ramazan ayında ne gerek var böyle itaamlara..
Burak ben diğer yerde hodda gerekeni söyledim burada da söyledik

mami541

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
bana destek olursan mutlu olurum

Piskobaba11

《Çavuş》
Onaylı Üye
Arkadaşlar ihtiyacı olmayanın burada işi ne zaten ayak da yapmayacağım sadece şunu bilin alacağım para kendim için gidecek diyen birileri olsun çarçur etmeyen paranın kıymetini bilecek insanlar olsun ben babamdan para alamıyorum benim sen ihtiyacım var benden çok ihtiyacı olana da helal hoş olsun

Muratboy

BAŞKAN🇹🇷🇹🇷
Onaylı Üye
O kadar muhabbetimiz olan insan var biri de vardır bir açıklaması demiyor. Kusura bakmayın da iki üç kişiye söylüyorum size iyilikte geçmezmis . Mübarek ramazan ayında ne gerek var böyle itaamlara..
Mübarek gün gğnaha sokma insanı itlik yapma aynı konuda kaç forumda konu acdın milleti safmı sanıyorsun dalga geciyorsun

Kaya80

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Papara için tel no laz.yardimcinolabilecek arkadaşlar varsa özelden ulaşsın çok acil lazimm