terry50
Guest
inş gelır
Eyvallah süpriz kovaladik ınş gelirkanka kupon yapmışşsın hayırlı olsun
Dualarını eksik etme ☺inş gelır
Erkencisinkanka kupon yapmışşsın hayırlı olsun
Eline sağlık şansın daim olsungencodan cekım bonusu vardı bı baskette attım 15 oldu o var matbette 50 freee spın aldım 5,45 falan oldu onuda 2 basket macında 38 yaptım devam edıyoruz baaklım 100 yaprsam cekcem
doğru duzugun bışey gelse bende dagıtım yapcam ama zor bela topluyoruz ınş gelırde bışeyler dagıtırız kankaEline sağlık şansın daim olsun
Zaten hemen aklıma sen geliyorsunhayrlısı fazla oynama parayla kardeşim kaptırınca kendımızı kaybedıyoruz unutma
Ondan hiç şüphem yok kankdoğru duzugun bışey gelse bende dagıtım yapcam ama zor bela topluyoruz ınş gelırde bışeyler dagıtırız kanka
Sen bozmazsin kankvalla para yatırmıyorum bonus falan para olayı gercekten bıttı emın ol ınş bende sozumde dururum zaten parayla oynarsam sozumu bozarsam sana soylerım umarım bozmam
Heralde bugün tatil sende dinlenmene bakkumbaz uyuyor galıb a
Dediğin gibi en kötü günümüz böyle olsuninş yıl başı dıye dıye oda geldı noldu bı bk yok hersey aynı ama şunuda unutmayalım kı aynı olması bıle şukretmeye yeter bence daha kotu bışey gelmemiş başımıza demektır![]()
2 saat uyuyacam zaten sonra kuponun ilk maçı baslio onu takip edecemburdayım zaten macalrı takıp edıyorum şu anda macda yok yatcam bıraz sen de gıt uyu
Bye