Alış-veriş değil papara için telefon numarası istedimpara alışveriş yasak dostum
Alış-veriş değil papara için telefon numarası istedimpara alışveriş yasak dostum
la boş yapma at ozman modlara 30 tlyi vereym noAlış-veriş değil papara için telefon numarası istedim
sonuc olarak bi alışverişAlış-veriş değil papara için telefon numarası istedim
Kime dağıttın? 7/24 online ım ben niye görmedim?Papara tel no 20 tl bu formda daha öncefe parada dağıttım sıkıntı yok ama ilk para
bende görmedim 😊Kime dağıttın? 7/24 online ım ben niye görmedim?
bu **** bana yaziordu 50 tl deneme bonusu cevridm diye olum ne karaktersiz adamsnPapara tel no 20 tl bu formda daha öncefe parada dağıttım sıkıntı yok ama ilk para
çok argolu konuşuyorsun aga lütfen az dikkat edelimbu **** bana yaziordu 50 tl deneme bonusu cevridm diye olum ne karaktersiz adamsn
goz gore gore dolandiriclik yapiyor dayanamiyorum buna 2 3 kere daha denk geldm bunaçok argolu konuşuyorsun aga lütfen az dikkat edelim
Geçmişe bakalım betbirden herkes 20 tl versim 35 kişi kendi paramdanKime dağıttın? 7/24 online ım ben niye görmedim?
O konuyu hatırlıyorum ama dümen çıktığınıda hatırlıyorumGeçmişe bakalım betbirden herkes 20 tl versim 35 kişi kendi paramdan
diye k. Adını veren herkese eklendiO konuyu hatırlıyorum ama dümen çıktığınıda hatırlıyorum