100 yaptım şimdi çekim verdim bakalım yatırımım falan da yokİyi denk gelmiş iyi ki konu açmışız![]()
100 yaptım şimdi çekim verdim bakalım yatırımım falan da yokİyi denk gelmiş iyi ki konu açmışız![]()
Yatirim yoksa iptal ederler bi akilli sensin100 yaptım şimdi çekim verdim bakalım yatırımım falan da yok
20 tl yatırım isterler. Yatır istersen site sağlam100 yaptım şimdi çekim verdim bakalım yatırımım falan da yok
Nasıl ya ben 2 .ye bağlandım 15 dakka önce ilkinde eklendi demişlerdi eklenmedi 2.ye bağlandım 10 dakkada bağlandı eklendiBen hala bağlanamadım
O 37 nasıl geldi kardeşim bi bilgin yok mu100 yaptım şimdi çekim verdim bakalım yatırımım falan da yok
Lan izin verildi 😂 yatırımım yok20 tl yatırım isterler. Yatır istersen site sağlam
Çekim gönderilince ss atsana merak ettim. Öyleyse harbi şanslıymışsınLan izin verildi 😂 yatırımım yok
Boş boş bekliyorumNasıl ya ben 2 .ye bağlandım 15 dakka önce ilkinde eklendi demişlerdi eklenmedi 2.ye bağlandım 10 dakkada bağlandı eklendi
Bende 5 dkda bağlandı 2 dkda da verdiBoş boş bekliyorum
Ciddi misinLan izin verildi 😂 yatırımım yok
Bence iptal edip baştan bağlan öle dene biSabahtan beri böyle
Akşama roll var poker de kaybetmezsek
Sabahtandır girip cıkıyorumBence iptal edip baştan bağlan öle dene bi
Geçen freespin verince 350 yaptım onu çekmeye çalıştım olmadı 100 çektim baktım izin verildi sonra gönderdiler şimdi de Bi girdim 37 TL var 100 yaptım çektim izin verildi daha gelmedi para hiç yatırımım da yokÇekim gönderilince ss atsana merak ettim. Öyleyse harbi şanslıymışsın
Bunlar gönderiyor zaten benim arkadaşımda yatirimsiz cektiGeçen freespin verince 350 yaptım onu çekmeye çalıştım olmadı 100 çektim baktım izin verildi sonra gönderdiler şimdi de Bi girdim 37 TL var 100 yaptım çektim izin verildi daha gelmedi para hiç yatırımım da yok