Gunaydin arkadaslar iddada 10tane mac birakmislar heralde yarina bulten hazirlicaklar yarin geliyor canli ama denemek icin 5kurus yok 
bizde bir gün deneriz ama illegal devam ederim benGunaydin arkadaslar iddada 10tane mac birakmislar heralde yarina bulten hazirlicaklar yarin geliyor canli ama denemek icin 5kurus yok![]()
bugün maç var mı beyler? 10 maç gösteriyor bültenbugün güzel maçlar var tam parayi bulmalik ama kasa yok
Gece canliya giris yapckalar mac koymamislarbugün maç var mı beyler? 10 maç gösteriyor bülten
Bende illegal yatirimsiz kovalicam geleni neaineye yatircambizde bir gün deneriz ama illegal devam ederim ben
30 Ağustos ta insallah verirler 2 3 siteYarin dunyanin bonusunu yuklicekler insallah nesinede kiyak gecer puan verir sanmam ama![]()
İnsalllah denememiz icin nesinede puan yukler30 Ağustos ta insallah verirler 2 3 site
herkese yuklerse olur bu iş ama ben illegal devamİnsalllah denememiz icin nesinede puan yukler
Fazla kaptirma kendini ama 10.000ceza siklascak dahadaherkese yuklerse olur bu iş ama ben illegal devam
6 7 senedir hatta 10 sene abimin cekmedigi havale papara sistem kalmadi hiç birindede birşey olmadi sadece göz korkutuyolarFazla kaptirma kendini ama 10.000ceza siklascak dahada
alternatif seçenekler çok azbas nesineden al 1 saniyede parayı