kumarbaz
Guest
10. sınıftayken denemistim dedim ben malmiyim o kadar insan bırakmaya calisiyo ben neden başliyim dedim ve birdaha icmedimAğzıma sigarayı vurmadim hiç,yol yakinken bırakın,hem sağlığınız hem de cebiniz için.
10. sınıftayken denemistim dedim ben malmiyim o kadar insan bırakmaya calisiyo ben neden başliyim dedim ve birdaha icmedimAğzıma sigarayı vurmadim hiç,yol yakinken bırakın,hem sağlığınız hem de cebiniz için.
Aga en iyisini yapiyon bende 10sinifta lise 2 de basladim10. sınıftayken denemistim dedim ben malmiyim o kadar insan bırakmaya calisiyo ben neden başliyim dedim ve birdaha icmedim
suan 12 bitti ve agzima 2 senedir surmedim ama nargile içerimAga en iyisini yapiyon bende 10sinifta lise 2 de basladim
Buzlusu manyak lasuan 12 bitti ve agzima 2 senedir surmedim ama nargile içerim
aynenBuzlusu manyak la
ama onuda 3 4 aydir icmiyorum şu hafta 50 tl tuttursam bizim grubu toplar giderim
günaydınGünaydın
Aga bizimkiler tarlabasi kyubasi zeytinkoyden cikmiyolar keslere bi gun para tuturdum o anda bitti 500tl bir gecedeama onuda 3 4 aydir icmiyorum şu hafta 50 tl tuttursam bizim grubu toplar giderim
valla gittigim kafe küçük nargile 30 tl yetiyorAga bizimkiler tarlabasi kyubasi zeytinkoyden cikmiyolar keslere bi gun para tuturdum o anda bitti 500tl bir gecede![]()