ETKİNLİK ⭐⭐GÜNÜN KASA KATLAMA KUPONU⭐⭐ 14.08.2019

• Konbuyu başlatan Görevi alındı
  • Başlangıç tarihi

Görevi alındı

Guest
Merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü kaybetmiştik onun telafisini dün sizlere kazandırarak yaptığımı düşünüyorum. Bugün de çok güzel 4 maçlık bir kasa katlama kuponu paylaştık. Size verdiğim tahminlere göre canlı dan oynasanız kasanızı daha çok katlayacağınızı düşünüyorum. Canlı oynayamayanlar paylaştığım gibi oynayabilirler. Umarım hergün sizlere kazandırmaya devam ederim. Siz kazanınca, inanın ben sizden daha çok mutlu oluyorum. Herkese bol şanslar.

322

Diplomalı İddaacı

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Allah razı olsun sen adamsın adam. Dünkü kupona biraz korkarak bastım ama 1300 TL kar yaptım. Allah binlerce kere razı olsun.

324

Alien

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Merhaba Arkadaşlar Pazartesi günü kaybetmiştik onun telafisini dün sizlere kazandırarak yaptığımı düşünüyorum. Bugün de çok güzel 4 maçlık bir kasa katlama kuponu paylaştık. Size verdiğim tahminlere göre canlı dan oynasanız kasanızı daha çok katlayacağınızı düşünüyorum. Canlı oynayamayanlar paylaştığım gibi oynayabilirler. Umarım hergün sizlere kazandırmaya devam ederim. Siz kazanınca, inanın ben sizden daha çok mutlu oluyorum. Herkese bol şanslar.

Ekli dosyayı görüntüle 322
Bol şanslar

Aymusseri

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye

Ekli dosyayı görüntüle 322
GüZ kupon😃