kumarbaz
Guest
shop dimi bunlar dbdbbi kere bu arkadas siradaki gol bahsinin 2 ihtimalli olmasina adi gibi emin simdi arkadaslar siradaki gol bahsini 2 ihtimalli sanan bi adamin her dediginede itimad etmeyin bence 😂
shop dimi bunlar dbdbbi kere bu arkadas siradaki gol bahsinin 2 ihtimalli olmasina adi gibi emin simdi arkadaslar siradaki gol bahsini 2 ihtimalli sanan bi adamin her dediginede itimad etmeyin bence 😂
Diğer foruma bak biri senin hakkında konu açmışBurdayım reis buyut
bi dakika konumuz shop mhop degil su anda avustralyada orman yangini var iran amerikaya fuze yagdirdi bunlari konusan yok iste hep senin yuzunden mod bozuntusu 😂shop dimi bunlar dbdb
Tm reisDiğer foruma bak biri senin hakkında konu açmış
Reis biz birbirimizi biliriz sizin gibi dostların düşündüğü önemli gerisi önemli değil benim için adamsin@Siracefe gerekeni söyledik sen rahat ol.
Eyvallah sende reisReis biz birbirimizi biliriz sizin gibi dostların düşündüğü önemli gerisi önemli değil benim için adamsin
Martabet başkan 870 tl yi 21 dk da gönderdiler süreklı aktif olarak oynadıgım siteYatırım yapicam da 500-600 TL yi 15 dk da yollayan site lazim
Akbet57 öneriyorum reisYatırım yapicam da 500-600 TL yi 15 dk da yollayan site lazim
Burdakiler mesaj olarak geri atacam demiypdurSana atarsam burdakileri.enayi yerine koymuş olurum kusura bakma
Kardeşim AKBET57 güvenilir ve sağlam site denemeni isterimYatırım yapicam da 500-600 TL yi 15 dk da yollayan site lazim
Aynen katılıyorum kardesimAkbet57 öneriyorum reis
Tebrikler ikramiye kazandiniz 😅😅
DinamobetYatırım yapicam da 500-600 TL yi 15 dk da yollayan site lazim