Hayirlisi illaki gidersin sendeReis bizim burdaki bütün çamdibi gitmistir maça benim için önemli bir işim vardi gidemedim kahroldum
Çok iyiEkli dosyayı görüntüle 11069 İŞİN GÜZEL YANI 1 TANE HARİÇ BAŞKA KAYIP YOK
Eyv KardeşmÇok iyi
😂Zabahaa kadar burdayım
ABIM BEN YATIYORUM SABAH 06:00 DA KALKICAM PART TIME CALISIYORUM OKULA YETISIRIM DIYE PAPARAYI ATTIM SIMDIDEN KESENE BEREKET ABIMDaha önce 2.5k çektim 45 dkda geldi bakalım nolacak bende hiç birinizin beklemesi taraftarı değilim hesapta olsa ordan atarım
Liverpool yemese ben onuda bozdurmazdım beklerdim çünkü geleneksel hale getirdi live 1 taş çatlasın 2 atıp bırakıyorÇok iyi
podolski yazlandı paranızı yer bu saaten sonraBaşkan kazanamazdık çünkü takım tam oturmadı yeni transferler le beraber çıkışa geçeriz yajovic sakatlanmasa alırdık forvet yok bizde podolskide hazır diyil di geçen hafta
Insallah hepboyle olurEkli dosyayı görüntüle 11069 İŞİN GÜZEL YANI 1 TANE HARİÇ BAŞKA KAYIP YOK
EyvAllah kardeşim benim Gözün arkada kalmasınABIM BEN YATIYORUM SABAH 06:00 DA KALKICAM PART TIME CALISIYORUM OKULA YETISIRIM DIYE PAPARAYI ATTIM SIMDIDEN KESENE BEREKET ABIM
Bozdurmasan yenilirdi belkide o yönden düşünLiverpool yemese ben onuda bozdurmazdım beklerdim çünkü geleneksel hale getirdi live 1 taş çatlasın 2 atıp bırakıyor
aynen ya yenilmesi yani berabere bitmesi belki koymazda kendi evinde yenilmesi zoruma giderdiBozdurmasan yenilirdi belkide o yönden düşün
Çok iyi oldu ya stad.. rahmet şehmuzun atatürk stadinda gsye kupada attigi gol geldi aklima hatirlar misinHayirlisi illaki gidersin sende
Aynen öyle katılıyorum kardeşim senin yaptığın mantıklıydı vn 1750 veren kuponu 1250 ye bozmadım kupon kaybetti ve çok uzulmustumLiverpool yemese ben onuda bozdurmazdım beklerdim çünkü geleneksel hale getirdi live 1 taş çatlasın 2 atıp bırakıyor
Alman disiplini olmasa haklisin derim eto yada öyle dediler ama adam bizi.lidte tuttupodolski yazlandı paranızı yer bu saaten sonra
As kadro değildi hep yedekdi 1-0 yendi yüne helal olsunaynen ya yenilmesi yani berabere bitmesi belki koymazda kendi evinde yenilmesi zoruma giderdi
Çok iyi oldu ya stad.. rahmet şehmuzun atatürk stadinda gsye kupada attigi gol geldi aklima hatirlar misin![]()
Ya hem öyle Aslına bakarsan çoğu kişi cash outtan pişman çünkü gerçekten öyle olmaz dediğin şeyler oluyor kupon wonluyorAynen öyle katılıyorum kardeşim senin yaptığın mantıklıydı vn 1750 veren kuponu 1250 ye bozmadım kupon kaybetti ve çok uzulmustum