Yav arkadaş bıktırdın ama ha töbe töbe gelsin gönderecez işte bekliyorum 2dakikada bir hortlatma konuyuKardesin parasi gelmeyince yati heralde
Sitede sıkıntı var paparaya giremiyorlarmış falan sadece benim değil bir kaç kişinin de parası yatırılmamışSıkıntı olacaksa desteğe hücum edebiliriz
Anladım dostum olabiliyor bazen ters bi durımda ilet kardeşim desteğe bağlanırız olmazsa bizdeSitede sıkıntı var paparaya giremiyorlarmış falan sadece benim değil bir kaç kişinin de parası yatırılmamış
tamam güzel dostum tşklerAnladım dostum olabiliyor bazen ters bi durımda ilet kardeşim desteğe bağlanırız olmazsa bizde
diger forumda.fazla.aktif.olmuyorsun artikSıkıntı olacaksa desteğe hücum edebiliriz
Artık burdayım kardeşim ismin neydidiger forumda.fazla.aktif.olmuyorsun artik
aynen oyle.burasi daha iyi boswer😀Artık burdayım kardeşim ismin neydiayrıca şifreyi unuttum kayıtlı olan maillide kapatmıştım sıfırlama gelmedi kısaca giremiyorum sessiz sakinlik iyidir bazen
pinden oynadın sanırım hocam ? bendede aynı sıkıntı var bende bekliyorum para yatmasını 1.5 saattirSitede sıkıntı var paparaya giremiyorlarmış falan sadece benim değil bir kaç kişinin de parası yatırılmamış
Vallahi kardeşim bişey demiyorum boşver ben yatıyom cümleten iyi gecelertebrikler dostum senin yerinde olsam burdaki bazı dilencilere para dağıtmam yanlış anlamayın herkese demiyorum ama adamın parası için sanki alacaklıymış gibi adamı sıkboğaz ediyosunuz ayıp yahu.
oynamaz olaydım hocam ayıp ya 2.5 3 saat oldupinden oynadın sanırım hocam ? bendede aynı sıkıntı var bende bekliyorum para yatmasını 1.5 saattir
bu ara papara gidici bence alternatif cekim olan yerlere yönelmek lazım jeton gibipinden oynadın sanırım hocam ? bendede aynı sıkıntı var bende bekliyorum para yatmasını 1.5 saattir
iyi geceler reis yarın hesabında olur para iyi niyeti boşver bazıları havadan gelicek para için bile huysuzlanıyor.Vallahi kardeşim bişey demiyorum boşver ben yatıyom cümleten iyi geceler
iyi geceler kardeşimVallahi kardeşim bişey demiyorum boşver ben yatıyom cümleten iyi geceler
He vallahi yakında patlar patlarsa herkes patlar o yüzden jeton yada bitcoine geçmeyi düşünüyormbu ara papara gidici bence alternatif cekim olan yerlere yönelmek lazım jeton gibi