Aynnn 😁😁Bu şey değil mi ya tek gole kalan kuponumdaki kaleciler
Valla yapılacak en iyi benzetme bu olabilir modum 😂Bu şey değil mi ya tek gole kalan kuponumdaki kaleciler
Muslera zaten defalarca şampiyon yaptı Gsyi böyle maçlardaBöyle bi mac sampiyonluk maçı olsun efsane olur kaleci
Muslera olmasa GS şampiyon değil her maç 4 tane yer 😁Muslera zaten defalarca şampiyon yaptı Gsyi böyle maçlarda
Playoff sezonu kadıköyde o kurtardı sizi birde hamza hamzaoğlu döneminde her maç 1 0 bitiyordu muslera sayesinde😂Muslera zaten defalarca şampiyon yaptı Gsyi böyle maçlarda
Baba sen Ronaldo değil misin ne kalecisi ya 😆Harika bir kurtarış genclik yıllarımı hatırladım 😁😁
Hayranıyım 😁😁😁Baba sen Ronaldo değil misin ne kalecisi ya 😆
Çakma RonaldoBaba sen Ronaldo değil misin ne kalecisi ya 😆
Muslera olmasa bu yıl Beşiktaşın 8 0lık rekorunuda biz kırardık 😀Muslera olmasa GS şampiyon değil her maç 4 tane yer 😁
Karius var sizde de paşam daha ne istiyonuz 😀Bu arada keşke o kaleci bizde olsaydı
Siz avripada napiyonnuz ki banaMuslera olmasa bu yıl Beşiktaşın 8 0lık rekorunuda biz kırardık 😀
Düşmanıma vermesin her mác ilk şut gol oluyorKarius var sizde de paşam daha ne istiyonuz 😀
Reis beşiktaşa laf etmedim ki 8 0lık kötü rekoru biz kırardık muslera olmasaydıSiz avripada napiyonnuz ki bana
Lütfen Altay o konuda ligin en iyisi 🙄Düşmanıma vermesin her mác ilk şut gol oluyor