tesekkurler kardes bundan sonra herkes haddini bilecek sende dahil 😂Kardeş mod olmuşsun tebrikler
Gel gardas gidelim biz bunlar herşeyi ayarlamislardir bunlar varys cok tehlikeli hele o damacanali uff uff bunlardan uzak duracan bende takip ettim alt vermistim 0 - 2 bittiYalanci sahtekar düzenbaz sensin kupon 0_2 bitti sonuna kadar baktim entebetten siz entebetin adamisiniz dolandirici siniz orda insanlari kandirmayin
Federasyon yalan konuşuyorBAK BUDA RESMI FEDEROSYAN SAYFASI
Ekli dosyayı görüntüle 8085
🤭Yalanci sahtekar düzenbaz sensin kupon 0_2 bitti sonuna kadar baktim entebetten siz entebetin adamisiniz dolandirici siniz orda insanlari kandirmayin
BAK BUDA RESMI FEDEROSYAN SAYFASI
abi bu kafadan yaşamak istiyorum 😀😀Gel gardas gidelim biz bunlar herşeyi ayarlamislardir bunlar varys cok tehlikeli hele o damacanali uff uff bunlardan uzak duracan bende takip ettim alt vermistim 0 - 2 bitti
hehdhrhrarapça yazıyor nerden bilecez o takımlar olduğunu? :d
O zaman 1xbet de mi entebetin adamı federasyonda entebetin adamı ey @Entebet destek sen neymişsin beYalanci sahtekar düzenbaz sensin kupon 0_2 bitti sonuna kadar baktim entebetten siz entebetin adamisiniz dolandirici siniz orda insanlari kandirmayin
Sayfa bilerek arapca takimlarin ismi gözükmüyor nerden bilelim o takimlar olduğunuBAK BUDA RESMI FEDEROSYAN SAYFASI
Arap ligine oynama kardeş arapça bilmiyosanarapça yazıyor nerden bilecez o takımlar olduğunu? :d
Sen fırıncının adamısın ekmek çarpmaz seni@Harykevel50 ekmek çarpsın 3-3 bitmiş
Skor budur ben arapca bilmem sende bilmezsin o macta sahteBAK BUDA RESMI FEDEROSYAN SAYFASI
Arap ligine oynama kardeş arapça bilmiyosan