alfa97
Guest
bedelin ne onemi var asil dusuncelere paha bicilmezKupon bedeline baktın mı![]()
bedelin ne onemi var asil dusuncelere paha bicilmezKupon bedeline baktın mı![]()
EvetttIse mi gideceksin
Sıkıntı o zaman yat tabiEvettt
Ikisinizde uckagitcisiniz youwinciler sizi 😅😅😅@alfa97 ortak hayırlı olsun moderatör olmuşsun çok sevindim 😍😂
benide say 😀Ikisinizde uckagitcisiniz youwinciler sizi 😅😅😅
Hahahahaha 😂 ölümüne ortağım artık 😃Ikisinizde uckagitcisiniz youwinciler sizi 😅😅😅
Hayırlı geceler kardesim 😅hop iyi geceler semtimin guzel insani @Boss94 ve diğerleri 🙂🙂
Senide mi kandirip teskilatin icine aldilar eren 😅😅benide say 😀
Adamsinbedelin ne onemi var asil dusuncelere paha bicilmez![]()
Yarin için planlarindan bahsetmistir kesin 😅😅Hahahahaha 😂 ölümüne ortağım artık 😃
bugün 40 kuruşa 60 tl kaldirdim youwinde 😃😃 şuan cekimde bekliyorum seviyorum siteyi 😀Senide mi kandirip teskilatin icine aldilar eren 😅😅
Operasyon birazdan başlayacak 😂😂😂😂😂Yarin için planlarindan bahsetmistir kesin 😅😅
Dersimiz : Edebiyatbedelin ne onemi var asil dusuncelere paha bicilmez![]()
Helal olsun bize hep salatalik 😅bugün 40 kuruşa 60 tl kaldirdim youwinde 😃😃 şuan cekimde bekliyorum seviyorum siteyi 😀
tesekkurler ortak beraber ban aticaz artik 😂@alfa97 ortak hayırlı olsun moderatör olmuşsun çok sevindim 😍😂
Hazirlikli olacagiz diyorsun yarina 😅Operasyon birazdan başlayacak 😂😂😂😂😂
dünde 2.5 a 250 kaldırdım normal artık alıştım 😀Helal olsun bize hep salatalik 😅