Hahahahaha sen iyileş kutlaa yapıcaz 5 sana 5 banaHahahah Ah ulan sen VARYA senben bi ara attım 3 tane hayvanat bahçesine geldim sandım 2 saat boyunca halis gordum
Aynen reisNoyan bu sesszi sakin güzel ama demi
Yok aga ben 2 tane atınca beyin gidiyor bende elinde kalırım mazallah ben de garip etki veriyor hep halis görüyorum birde 4 aydır atmıyorum ohoooo 2 tane atsam aksamam kadar neler göruruüm3 nelerHahahahaha sen iyileş kutlaa yapıcaz 5 sana 5 bana
Vİdeoya çekerim foruma yayarız hahahahYok aga ben 2 tane atınca beyin gidiyor bende elinde kalırım mazallah ben de garip etki veriyor hep halis görüyorum birde 4 aydır atmıyorum ohoooo 2 tane atsam aksamam kadar neler göruruüm3 neler
Bak pablolar ne konusuyo sen geldin mi hic tepecigeİzmir'de olan yok mu
GENELDE 30 DK SÜRÜYOR@Sky19 marta sağlam mı ne kadar sürüyor çekim felan
AhahahhaVİdeoya çekerim foruma yayarız hahahah
Yok kanka gelmedim ben 3 senedir izmirdeyim . Üni kazandım geldim normalde Gaziantep'te yaşıyordum evi taşıdık isteBak pablolar ne konusuyo sen geldin mi hic tepecige
Gece genelde geç gelir bendede oldu 1 kaç defa bekledim bayaGENELDE 30 DK SÜRÜYOR
Sağlam mı.siteGENELDE 30 DK SÜRÜYOR
Pıtçı paplo diye adın çıkar 😂😂Ahahahha
Ahahah ULAN lazio gece gece değil sabah sabahPıtçı paplo diye adın çıkar 😂😂
Ben öğlem düğüne gidecem daha traş olacam zulüm bi gün beni bekliyorGece gündüz karıştı bende 3 aydır böyle takiliyorum hayırlısı
Sana gelmedi mi??Milletin parası geldi galiba sustular![]()
Oooo seninki daha zoe allah kolaylık versinBen öğlem düğüne gidecem daha traş olacam zulüm bi gün beni bekliyor
Yo size geldimiSana gelmedi mi??